2777
2789

از بین این ۳ تا رشته کدامش بعد فارغ التحصیلی سریع میری سر کار؟   آزمون استخدامی هم نداشته باشه  کدومه؟  

من انسانی ام میخوام کنکور تجربی بدم

یه لیسانس هم دارم   

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمون استخدامی که دارن همشون 

ولی بهترین بازارکار رو پرستاری داره

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
پرستاری از همه آینده کاری بهتری داره

خیلیا لیسانس پرستاری دارن ولی داره گوشه خونه خاک میخوره  باید آزمون بدی میگن  بعدشم فقط ۱۰۰ نفر از بین هزاران شرکت کننده میخواد

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

خیلیا لیسانس پرستاری دارن ولی داره گوشه خونه خاک میخوره باید آزمون بدی میگن بعدشم فقط ۱۰۰ نفر از ب ...

والا من از هوشبری و اتاق عمل چیزی نمیدونم ولی یکی از آشناهامون پرستاره ، اوضاعش خوبه خداروشکر. راضیه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

ازمون استخدامی که دارن همشون ولی بهترین بازارکار رو پرستاری داره

یعنی ممکنه لیسانس اتاق عمل یا هوشبری یا پرستاری بگیری تو خونه بیکار بمونی؟؟

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

یعنی ممکنه لیسانس اتاق عمل یا هوشبری یا پرستاری بگیری تو خونه بیکار بمونی؟؟

تقریبا اینجوری بگم لیسانس پرستاری بیکار نمیمونه 

اگه کسی سرکار نیست خودش نرفته دنبالش

اگه میخواین استخدام رسمی باشین باید آزمون استخدامی رو بدین اگه نه میتونین بدون آزمون استخدامی کار کنین اما نیروی  رسمی نیستین،شرکتی و ...هستین 

اینم بگم بازار کار اون دو رسته دیگه مثل پرستاری نیست

بهترین بازار کار رو فعلا پرستاری داره

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…