2777
2789
عنوان

آیا برای شما هم پیش اومده

227 بازدید | 14 پست

مادرتون بیشتر توجهش به یکی از بچه هاش باشه و شما احساس اینو داشته باشین که کنار افتادین و توجه ندارین؟

مامانم اینجوریه ، برادرم شهرستان درس میخونه ، همش تو خونه منو اشتباه به اسم اون صدا میزنه . 

مثلا هر بار که میره آندوسکوپی یا کولونوسکوپی بعد از اینکه به هوش میاد همش اسم اونو میگه ، هی میگه پسرم اومد؟ 

بخدا حسودی نمیکنم ،  من داداشم و خیلی دوست دارم حتی بیشتر از پدر مادرم ، همیشه هوامو داره و بیشتر از پدر و مادرم بهم توجه میکنه و دلسوزمه .  رابطمون خیلی خوبه . 

فقط بعضی وقتا یکم ناراحت میشم که مامانم اصلا بهم توجه نمیکنه، دوست داشتم به منم اهمیت بده نمیگم اندازه برادرم ولی یکم به منم اهمیت میداد خوب بود . بعدش سریع با خودم میگم که اشکال نداره ، شاید چون ی شهر دیگه درس میخونه نگرانشه. ولی دلم میخواست یکم بیشتر بهم توجه میشد مخصوصا از طرف بابام چون دخترم . بابام که کلا آدم بیخیالیه ، اصلا نه من نه داداشم واسش مهم نیستیم . 

منممثل توئم

شاید بقیه فکر کنن حسودی میکنم ولی بخدا حسودی نمیکنم چون رابطه منو داداشم خیلی خوبه بهتر از مادر و پدرم . 

فقط همیشه دوست داشتم که عشق بیشتری از پدر و مادرم دریافت کنم .

فکر کنم شما هم همین حس و داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بقیه فکر کنن حسودی میکنم ولی بخدا حسودی نمیکنم چون رابطه منو داداشم خیلی خوبه بهتر از مادر و پد ...

معمولا توی هر خانواده ای ،چند تا بچه باشند همینه ،تو خانواده ما داداش کوچکم ،اولویت داشت ،من هم همین حسو داشتم ولی چون کوچکتر و خوشگل بود بهشون حق میدادم ولی الان خودم سعی میکنم اصلا بین بچه هام فرق نزارم 

معمولا توی هر خانواده ای ،چند تا بچه باشند همینه ،تو خانواده ما داداش کوچکم ،اولویت داشت ،من هم همین ...

ما کلا دو تا بچه ایم و من کوچیکم .

منم در آینده اگه مادر شدم هیچ وقت نمیزارم این حسی که من دارم و تجربه کنن

این حسادت نیستوظیفه پدر مادره عدالت رو بین بچه ها رعایت کننحتا اگر تو قلبشون چیز دیگه ای باشه

دقیقا 

حسادت نیست ، من حس میکنم تو قلبم ی حفره ست . کمبود محبت از سمت پدر و مادر

اره مامان منم همیشه اول اسم خواهرمو میگه بعد من اشتباه میگه

مامان من اصلا اسم منو نمیگه . هر جا صحبت میشه درمورد بچه و اینا مامانم شروع میکنه داداشم و تعریف کردن

کاش منم بعد داداشم میگفت

مامان من اصلا اسم منو نمیگه . هر جا صحبت میشه درمورد بچه و اینا مامانم شروع میکنه داداشم و تعریف کرد ...

خب همون تعریف هم ازش زیاد میگه 

نمی‌دونم حتما تعریفی نیستم وگرنه منم‌ می‌گفت 

بیخیال عادت کن