2777
2789
عنوان

من ی ساله گواهینامه دارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 35 پست
هیی . تو چرا؟

همسرم ماشینشو نمیده بهم🥲

میگه پدر گیر بکس و دنده و کلا جمو در آوردی

اینقدر سرم غر میزنه ک بیزار میشم از هرچی رانندگیه

دلم میخواد خودم ماشین داشته باشم

شده یک پراید مدل پایین پایین

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم ماشینشو نمیده بهم🥲میگه پدر گیر بکس و دنده و کلا جمو در آوردیاینقدر سرم غر میزنه ک بیزار میشم ...

وای مامان بابای منم همینن 

بابام انقد هلم میکنه همش خاموش می کنم بعد میگه گند زدی تو ماشین 

مامانمم میگه دنده بشکنه پولش با خودته 😂

اره . چی کار کنم به نظرت

بعضی خانواده ها زورشون میاد ماشین بدن از ترس اینک ب جای نزنی ولی واقعا تا نشینی هیچی یاد نمیگیری این واقعیت بازم بری جلسه ای بیرون پول بدی باز دوباره ماشین دست نباشه همون اش همون کاسه یادت میره و اصلا ترس داری  مگ اینک فرجی بشه پولش جور بشه خودمون ی ماشین بخریم حالا صفر کیلومتر نه ،ولی واسه تمرین و رانندگی خودمون ک یاد بگیریم 

بعضی خانواده ها زورشون میاد ماشین بدن از ترس اینک ب جای نزنی ولی واقعا تا نشینی هیچی یاد نمیگیری این ...

ماشینم بگیرن بازم بهانه ک بلد نیستی نشین پشت فرمون و اینا 🥲

بعضی خانواده ها زورشون میاد ماشین بدن از ترس اینک ب جای نزنی ولی واقعا تا نشینی هیچی یاد نمیگیری این ...

وای مامان منم همش میترسونه که می کوبونی به آدم.  انقد می ترسونه همش میگه بریم خاکی تمرین کنیم و اینا . 🥲

وای مامان بابای منم همینن بابام انقد هلم میکنه همش خاموش می کنم بعد میگه گند زدی تو ماشین مامانمم می ...

من اصلا با همین دنده کنار نمیام😂🤣

اصلا نمیتونم مث ادم جا بزنم

هروقت میخوام دنده بدم خیلی صدای بدی میکنه

همسرم میگه واااای پدر دنده رو در آوردی

چخبرتهههه

جیغ و داد و سر صدا راه میندازه داخل ماشین

باز غر غر پدر و مادر رو میشه تحمل کرد ولی شوهر رو نه

ماشینم بگیرن بازم بهانه ک بلد نیستی نشین پشت فرمون و اینا 🥲

کلا خانواده ها عادت دارن بال پرواز بچه ها رو قیجی کنن بعد بگن بلد نیستی هی بزنن تو سر ادم ،از یه جای کاری ک درست باید انجام داد اگ ب اونا باشه ک همش ترس دارن اخرش کاربلد ادم نمیشه فقط و فقط تمرین و تکرار لازم

من اصلا با همین دنده کنار نمیام😂🤣اصلا نمیتونم مث ادم جا بزنمهروقت میخوام دنده بدم خیلی صدای بدی می ...

منم روحیم بهم می‌ریزه درحالی‌درحالیکه کلا خوب و نرم رانندگی می کنم فقط خاموش می کنم . اونم به خاطر اینکه ترس بهم میدن منم گاز نمیدم خاموش میشه

منم روحیم بهم می‌ریزه درحالی‌درحالیکه کلا خوب و نرم رانندگی می کنم فقط خاموش می کنم . اونم به خاطر ا ...

مثلا خواهرم چند سال پیش هر چقدر مامان اینا بهش میگفتن تازه کاری بلد نیستی  خراب میکنی ماشینو بازم نشست و شجاع بود الانم دست فرمونش عالیه ولی روحیات فرق داره من بهم برمیخوره و ناراحت میشم و سوار نمیشم همین باعث میشه عقب بیوفتی و راه نیوفتی 

منم روحیم بهم می‌ریزه درحالی‌درحالیکه کلا خوب و نرم رانندگی می کنم فقط خاموش می کنم . اونم به خاطر ا ...

نه باز من تا حالا حتی یک دفعه هم خاموش نکردم

فقط خوب دنده رو حالا نمیزنم

و اینکه موقع دوز زدن و پیچیدن یکم مشکل دارم

یکی پشت سرم هی چراغ میده و بوق میزنه هول میکنم