2777
2789
عنوان

پدر مادرم بدجور دارن کارما پس میدن

1155 بازدید | 51 پست

نمیخوام فیلم هندی کنم ماجرا رو

از بچگی اذیت میشدم توسط خانواده آخرین ضربه هم این بود که سنگ اندازی کردن برای ازدواجم و هیچ وقت حمایت مالی یا عاطفی نکردن. حتی پول لباسمم خودم میدادم. مدام هم به دوس پسرم میگفتن گدا هست پول نداره بی لیاقته لاته معتاده.

من میدونستم که هیچ کدوم از اینا نیست خیلی پاکه شوهرم و میدونستم که تهمته. گذشت تا اینکه دوس پسرم و من وضعمون خوب شد جوری که فقط ماشین زیر پای دوس پسرم خونه زندگی و خود بابامو میخره. و ما خودمون تنها ازدواج کردیم.

حالا پدر مادرم به خاک سیاه نشستن هم مالشون از دست رفته هم یه مشکل بزرگ پیدا کردن که ذره ذره آب میشن و تقریبا میشه گفت به ته خط رسیدن. 

چرا میگم کارما؟ برای اینکه به همسر من گفتن گدا الان خودشون افتادن به گدایی پول و سرمایشون کلا رفت. یا مثلا به من میگفتن هرزه چون با یه نفر تو رابطه بودم از اون طرف گند خواهرم دراومده که با مردای مختلف رابطه داشته و ازشون پول میگرفته چند باری هم باهاشون مواد مصرف کرده. 

یا من رو حمایت نمیکردن همیشه پشتم خالی بود الان پشت بابام بدجور خالیه کسی به درد و دلش هم گوش نمیده حتی چه برسه کمک کنه.

کامل دارم حس میکنم که خدا داره بهشون معنی تک تک حرفاشونو عملی نشون میده‌. 

هر وقت یکم از کاراشونو میبخشم یه گره از مشکلاتشون باز میشه ولی کامل نمیتونم ببخشم برای همینم چند وقته اینا روی خوش ندیدن. 

خدا عجیب زمینشو گرد ساخته. من هیچ وقت بد نخواستم براشون حتی به مشکلاتشون کمک هم میکنم اما خودم میدونم این بدبختی زمانی رفع میشه که ببخشم. ولی نمیتونم ببخشم دست خودم نیست

عزیزم فازم نصیحت نیست اما کاش دلتو باهاشون صاف کنی اونا پدر و مادرتن حرفی هم زدند ان شاء الله که به خاطر خودت بوده ...

انسان جایز الخطاست ما خودمون هم از خطا مبرا نبستیم ک

...Don't judge situation , you've never been in

اگه جات بودم میرفتم همه حرفایی که زدن و بهشون یادآوری میکردم میگفتم شماها آدمم نیستین چه برسه به پدر و مادر 

بهشون نشون میدادم که چقدر بدبختن و خودشون خبر ندارن

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل شکستن خیلی بده . کاش تا میتونیم دل کسی رو نشکونیم 😥😥من هم داداشم طلاق گرفته بود .البته سنم کم بود بهش گفتم اومدی مزاحم ما شدی ولی دیگه نیومد خونمون تا ازدواج کرد دوباره،،، الان خودم هم جدا شدم و مزاحم خانوادم شدم 😔😔😔خدا کنه از یادش رفته باشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

عزیزم فازم نصیحت نیست اما کاش دلتو باهاشون صاف کنی اونا پدر و مادرتن حرفی هم زدند ان شاء الله که به ...

خودم هم میخوام ولی خب من آسیب دیدم نمیتونم ببخشم هر وقت یادم میوفته قلبم میسوزه. اون دوران که این اتفاقا پیش اومد چند هفته تیروییدم باد کرد انگار یه گردو دراومده بود از گلوم من چطور یادم بره اینا رو؟

دل شکستن خیلی بده . کاش تا میتونیم دل کسی رو نشکونیم 😥😥من هم داداشم طلاق گرفته بود .البته سنم کم ب ...

ادم هیچوقت تا سرش نیاد نمیفهمه با یه حرف چه بلایی سر دیگران میاره .

شاید دلش باهات صاف شده باشه ولی هیچوقت یادش نمیره خواهرش چی بهش گفت آدما خودشونو تو سختی ثابت میکنن 

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

خودم هم میخوام ولی خب من آسیب دیدم نمیتونم ببخشم هر وقت یادم میوفته قلبم میسوزه. اون دوران که این ات ...

اگه نیاز داری مشاوره برو تا دلت پاک بشه

...Don't judge situation , you've never been in

من با گوشت و استخون میفهمم چی میگی و امیدوارم بزودی جای تو باشم و کارما پس دادن پدرم رو ببینم ،دقیقا ذره ذره آب شدنش رو 

حرفای قشنگ ک میگن ببخش و اینا فقط بادهواست اینا کسایین ک تو خونه پدرمادر الویت بودن و هستن.پس تا با کفشای ما راه نرفتن نمیتونن نصحیت کنن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

کاملا حق باهاته ولی الان به طرف قضیه بخشش توهست که خدا منتظر ببینه دلت چقدر بزرگه وگرنه فرق تو با بقیه در چیه 

اونم وقتی پای پدرو مادر در وسطه ،هرچقدر هم برات بدی کرده باشم بازم از خون و گوشت اونایی  . خودتو قانع کن و ببخششون تا خودت هم آرام شوی

اگه جات بودم میرفتم همه حرفایی که زدن و بهشون یادآوری میکردم میگفتم شماها آدمم نیستین چه برسه به پدر ...

چه سودی به حال من داره؟ باز همینا اگه چیزیشون بشه من گیر میوفتم مجبورم پول بدم یا ببرم بیمارستان. سکوت کردم هیچ وقت تو روشون نزدم اینا رو

عزیزم همه اینارو بهشون بگو تا بدونن از کجا نشئت میگیره

ولی بعد ببخش

تا با خیال آسوده زندگی کنی چون نبخشیدن باعث تحمل بار منفیه که گاهی یهو روحیه ات خراب میشه ولی نمیدونی چته

و اینکه اکثر پدرومادرا نااگاهن و با نااگاهی بچه دار شدن و بزرگشون کردن و فک میکردن این روش تربیتی و سرزنش درسته

چون خودشون با همین روش بزرگ شدن

و واقعا همه ی اینا از نااگاهی نشئت میگیره

بهشون حق بده و ببخششون ولی ازشون دور باش و زیاد در ارتباط نباش که حالتو بد نکنن 

تو نیاز داری که قلبت سبک باشه که با کینه و نبخشیدن قلب ادم تجربه قشنگ آسودگی رو در بعضی روزا از دست میده 

چون ناخوداگاهت ناخاسته خاطرات رو دوره میکنه

آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤
ادم هیچوقت تا سرش نیاد نمیفهمه با یه حرف چه بلایی سر دیگران میاره .شاید دلش باهات صاف شده باشه ولی ه ...

بله خودم هم بعد از طلاقم خیلی حرفها شنیدم . حق با شماست 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️