2777
2789
عنوان

پدر مادرم بدجور دارن کارما پس میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 51 پست
من خیلی مغرورم متاسفانه . البته برای ازدواجش هر کاری از دستم بر اومد کردم . بچه دار شد شب‌هایی که شی ...

حداقل به خاطر زندگی خودت هم شده یه بار تنهایی بهش بگی داداش من بچه بودم فلان حرف رو زدم نادان بودم سن الانم بود نمیزدم این حرف رو. بزار دلش یکم نرم بشه زندگی خودت بهتر میشه 

دلت خیلی مهربونه فازی که از لحن حرفات گرفتم اینه که ته دلت خودتم ناراحتی برای خانوادت مطمئن باش اگه ...

خودتم مهربونی که مهربونی رو میفهمی گلم. اره همینطوره ناراحتم براشون بیا بغلم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم غزیبه هم این بلا رو سر تو نمیتونست بیاره.بازم میخوای بهشون کمک کنی ؟ بازم از حالشون و بی پولی ...

به امید اینکه عوض بشه یا ازم قدر دانی کنن کمک نمیکنم. مثل آدمای نیازمند بهشون کمک میکنم.

مثلا یه سگ به آدم حمله کنه بازم بهش غذا میدن انتظار ندارن که عوض بشه اون یه سگه و ذاتش همینه. فوقش بعد غذا دادن پیشش نمیمونن که دوباره نگیره. 

آدم هر چی ام باشه باز خونوادش نماینده اون هستن بقیه آدما خانواده رو میبینن و قضاوتمون میکنن

اونوقت می فهمم الکی خدا خدا نمی کردم خدا دیده من و

به جای اینکه عذاب بخوای برای اونا برای خودت خیر و خوبی بخواه. از خدا بخواه که بتونی از دستشون فرار کنی وگرنه با بدبختی اونا مشکلی ازت حل نمیشه

کاش پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و شوهر سابقم و خانواده اش تقاص همه ی تهمت ها و کتک ها و توهین ها و حقی که از من و عزیزانم خوردن همین امشب پس بدن خیلی ساله دارن ظلم میکنن هیچیشون نشد😭😭

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹 😭 

تا الان این موضوع رو به روی اونا نیاوردم که مستقیم بگم اره شما کارمای منو پس میدین ای کاش میتونستم ب ...

بخشیدن دلیه

بتونی خیلی خوبه

خدا عوضش رو میده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کاش پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و شوهر سابقم و خانواده اش تقاص همه ی ...

به جای اینکه برا بقیه بد بخوام برا خودت خیر و خوبی و سلامتی میخوام باور کن آدم حالش با دیدن تقاص دیگران خوب نمیشه اصلا یه سنگینی خاصی تو زندگی خود آدم هم میوفته 

میخوام تراپی برم شاید بتونم ببخشم

انشالله

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خدا کنه منم طعنه ها و زخم زبونهایی که مادرم و خواهرم بهم زدن رو ببینم، اما خدا با اوناست، خواهرم که خوشبخت دو عالمه، شوهرش میپرستتش، مادرمم که دیگه نگم همه مطابق میلشن، خدا که فعلا طرف ایناست

به کارما اعتقادی ندارم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ناراحت نشی ولی توام ذاتت خوب نیست چون انتقام آدم رو خوشحال نمیکنه، پدرمادر منم بهم ظلم کردن و تاوان دادن ولی تاوان دادنشون من رو خوشحال نکرد

احتیاجی ب بخشش تو نیست هرکس نتیجه اعمالش رو خودش میگیره چ تو ببخشی چه نبخشی، این قانون کائناته، 

وقتی خدا بهت رو میکنه ک برای کسایی ک بهت بدی کردن دعای خیر کنی ک هدایت بشن..خودت رو اصلاح کن همچی درست میشه عزیزم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

منم دارم تقاص ندونم کاری های خواهرم پس میدم😔   ازدواج کرده ولی اصلا ب خونه زندگی ش نمیرسه بابام همش اونو میزد تو سرم برای همین من از ازدواج متنفرم دلم میخواد درسم بخونم ب ی جایی برسم 

اونا پدرو مادرتن . وجود شما مدیون اونا هست .به زحمتای ۹ ماهی که تو شکم مادرت بودی بعدش بهت شیر داده پوشکت کرده بزرگت کررده شبایی به خاطر تو بیداری کشیدن خرجتو دادن مدرسه فرستادنت و خیلی جیزای دیگه..... 

به این زحمتاشون فکر کن و بدی چند ماهشونو ببهش