2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم دیوونه شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4324 بازدید | 85 پست
عزیزم یکم باسیاست باش درسته طلاق عاطفی گرفتی ولی یکم با عطوفت باهاش برخورد کن مردا اگه مهربانی ببنن ...

ببخشید نمیدونستم خیانت کرده امیدوارم تو این دنیا تقاص کارشو بده چندش بدبخت میدونی تنها چیزی که ازش بدم میاد دوچیزه خیانت کردن و خیانت دیدن به نظرم اینا باید به اشد مجازات برسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر کاش برین مشاوره ...

خیلی وضعیت سختی هست.

ولی به نظرم یا رومی روم یا زنگی زنگ 

یه وقت خدای نکرده به خودت آسیب بدنی وارد نکنه ؟چون که پس زدیش؟ مراقب باش لطفا 

اگر هم رابطه خواستید داشته باشید حتما از ک ا ن د استفاده کن چون ممکنه بیماری منتقل کنه 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

ببخشید نمیدونستم خیانت کرده امیدوارم تو این دنیا تقاص کارشو بده چندش بدبخت میدونی تنها چیزی که ازش ب ...

کاش این یه قانون بود.  و ادم خائن مجازات سختی داشت . کاش یه نفر قوانین رو بازنگری کنه .

دوستان لطف کنید دندون رو جیگر بزارید اسی کامل تعریف کنه بعد مشاوره بدید خب بعدش چی شد ؟

ممنون. 

بعدش تو اتاق بود چاقو هم برده بود. هی صدای مشت زدن به در ودیوار میومد. هی در کشو هارو باز و بسته میکرد. منم چند بار دستگیره درو چرخوندم ولی باز نکرد. رفتم تو حال نشستم گریه کردن. یهو قفلو باز کرد. منم خیالم راحت شد. ولی نرفتم پیشش. اینم یهو دوباره قفل کرد. این دفعه رفتم دوباره در زدم باز کرد. رفتم تو شروع کرد گریه. خودشو جمع کرده بود روتخت گریه میکرد. گفتم چرا اینجوری میکنی ؟؟ خودت منو با لگد پرت کردی بیرون بعدش میگی فردا میرم بهت خیانت میکنم 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

کاش این یه قانون بود. و ادم خائن مجازات سختی داشت . کاش یه نفر قوانین رو بازنگری کنه .

اره اگه برای زن بود که انقدر سرزنشش میکردن ولی مردا بهراحتی به زن اولشونم اسم خراب میزارن میرن سراغ بدبختی نفر بعدی

اره اگه برای زن بود که انقدر سرزنشش میکردن ولی مردا بهراحتی به زن اولشونم اسم خراب میزارن میرن سراغ ...

بیشتر مشکلات از این قوانین مزخرفمون میاد . 

اگر کسی ببینه در برابر کار اشتباهش باید جواب پس بده کمتر این کارارو میکردن 

خدا شاهده تو مقصری چون وقتی خواسته با بغل کردن ابراز علاقه کنه بدجوری زدی تو ذوقش

مگه اسی عروسک جنسیه هروقت خواست خیانت کنه هروقت خواست بغل کنه بگی چشم؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ممنون. بعدش تو اتاق بود چاقو هم برده بود. هی صدای مشت زدن به در ودیوار میومد. هی در کشو هارو باز و ب ...

پشیمون شده از کارش یا بازم همونه دوباره خیانت میکنه؟

عزیزم اگه پشیمان شده باشه یه فرصت بهش بده بزار دوباره عشقشو بهت ثابت کنه بخاطر بچه خوب اونم اینکارو میبینه فردا بهش آسیب وارد میشه

دیگه بعدش چاقو رو گرفتم ازش. گفتم الکی خودتو منو اذیت نکن. یه کاری کردی پاش وایسا. موقعی که تو بغل هرزه هابودی باید فکر این روزا رو میکردی. 

گفتم بیا بریم مشاوره. وگرنه روز به روز بدتر میشیم. گفت نمیام. فقط از فردا خیانت میکنم گفتم به درررک. بعدم کارشو انجام داد خوابید

والا ایشون هم خدارو میخواد هم خرمارو .الانم داره بازی روانیت میده بهش توجه نکن این خودکشی بکن نیست � ...

خودمم اتفاقا گفتم هم خدا رو میخای هم خرمارو 😅

میشناسمش میخواد منو بترسونه. ولی خب گریه هاشم هست

همش مظلوم نمایی میکنه