2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم دیوونه شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4324 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بهتره برید زوج درمانگر و قضیه خیانت آقا رو مطرح کنید و راه حل پیدا کنید راهی که در پیش گرفتی ...

دقیقا منم میخواستم همینو بگم. خانمی حالا که موندی و مطمنا بهترین تصمیم رو در شرایط خودت گرفتی سعی کن تا حد امکان راحت تر زندگی کنی. برو مشاوره تا راهکار بهت بده 

علی رغم خیانتش روانیم هست که .ترسیدم 

بعدش چی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خب وقتی طلاق عاطفی گرفتی به قول خودت به هر دلیلی دیگه چرا میری پیشش می‌خوابی وقتی میری پیشش می‌خوابی ...

این تاپیک چقدر کامنت ها عاقلانه اس انگار برگشتیم چند سال پیش که بچه مچه نبود تو سایت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب بهش حق بده دو تا آدم کنار هم به همدیگه نیاز دارن تو حق داری عصبی باشی ازش متنفر باشی ولی حالا که ...

دیگه کم اوردم.  من چطور با ادمی که بهم با هرزه خیابونی خیانت جنسی کرده ابراز احساس کنم ؟؟

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بنظرم نیاز .... داشته زده به سرش.

اشتباه کرده بیشرف موقعی که خیانت میکرد باید به این فکر میوفتاد درضمن اینجور ادما نجس واقعی هستن بیچاره بهشم نزدیک بشه زگیل اینا میگیره بزار بره به درک 

خیییلی میخواس خودکشی کنه

وییییی بره خودکشی کنه این ادها و فیلما چیه 

خیانت میکرد نمیدونست دیگه جایی تو قلبت نداره .هر بلایی میخواد سرخودش بیاره فقط با شما دوتا کاری نداشته باشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

عجب احمقیه واقعا این کار کرد؟!؟

بخدا.  چاقو برداشت رف تو اتاق درو قفل کرد هی صدای مشت میومد. بعد ده دقیقه رفتم درو باز کنم دیدم قفله باز نمیشه 

برگشتم  یهو قفلو باز کرد. منم خیالم راحت شد که سالمه دیگه نرفتم. یهو دیدم دوباره قفل کرد و صدای مشت

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

دیگه کم اوردم. من چطور با ادمی که بهم با هرزه خیابونی خیانت جنسی کرده ابراز احساس کنم ؟؟

میگم که اینجوری نمیشه کنار هم زندگی کرد 

یا باید بخشید و کنار اومد یا کلا رفت 

اصلا وقتی میری کنارش میخوابی دیگه نباید بد خلقی کنی از اول نمیرفتی در کل نمیتونی جدا بشی سعی کن درستش کنی با مشاوره با دکتر با هر چی فقط زندگیتو نجات بده هم روح و روان خودت داغون میشه هم اون

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دقیقا منم میخواستم همینو بگم. خانمی حالا که موندی و مطمنا بهترین تصمیم رو در شرایط خودت گرفتی سعی کن ...

اره خب وقتی مونده باید راه حل منطقی پیدا کنه الان رابطه مریضه مث یه آدم سرطانی که درمان میخواد درمانشم زوج درمانگر و سکستراپ و غیره ست جوری که خانوم آسیبی که بهشون خورده کمتر بشه ... نمیگم ار بین میره اما کمتر میشه

...Don't judge situation , you've never been in