2777
2789
عنوان

کسی هست بعد سی ازدواج کرده باشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 59 پست

سر کوفت هیچ وقت نزدن نه برای کار نه ازدواج 

فقط میگن تا زنده هستیم دلمون میخواد خوشبختی و عروس شدنت ببینیم 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۸ ازدواج کردمتا وقتی رشد کنی و خودت نشون بدی از سبک زندگی ات راضی هستی بقیه چندان جرات نمیکنن حر ...

بازم ول کن نیستن من خواستگار برام میاد اگه رد کنم حکم جنایت برای خواهرم داره

تازه یه خواستگاری قرار بیاد بعد گفتم همو ببینیم میگه اینجوری نگو اون تو رو باید ببینه بپسنده تو نباشی جای دیگه براش هست 

به منم همش سرکوفت میزنن خسته شدم دیگه ازدواجم جور نمیشه

نمیدونم چجوری بعضیا با یه پسر خوب دوست میشن اونم بگیره میاد خواستگاریشون ازدواج میکنن 

بخدا من با هرکی دوست شدم منو برای سرگرمی خواست 

🎻 
کم نیست ۲۹ سالمه

منم 38 سالمه ازدواج نکردم یه وقتا آدم خیلی اذیت میشه آره 25 سالم بود هر چی عقد و ازدواج میشد دلهره میگرفتم معده درد عصبی شدم.. دارو خوردم.. هنوز آثارش هست.. حق داری.. من خودم نخواستم با هر کسی ازدواج کنم..الانم دیگه از ازدواج میترسم.. آنقدر اوضاع جامعه بد شده..