2777
2789
عنوان

ی اتفاق خیلی وحشتناک موجود ماورایی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 82 پست

میدونم چی میگم برامنم پیش اومده آخریش اتفاقا همین چندروزپیش بو‌دصبح زودتواتاق تنهاخوابیده بودم یدفعه بالاسرم حسش کردم قفل شده بودم بیداربودم ولی نمیتونستم حتی پلک بزنم وحشتناک بودباتمام قدرتم تلاش کردم یه یاعلی گفتم بعدش رهاشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای خدا نظرات فقط!

نه جن هست نه همزاد برو گوگل بزن فلج خواب 

استرس و بی نظمی خواب و.... علت هاش هست اونا رو تنظیم کن و سعی کن یا بگیری چطور خودت رو بیدار کنی باید انگشت دست یا پات رو به زور تکون بدی و بعد تا دوباره به خواب نرفتی بشینی.این کار رو بکنی سریع بیدار میشی

👊

ببین اینا اکثرا بخاطر بیماری روانیه

اما ازونجایی ک تو حال کارت نداره 

احتمالا سنگینی افتاده تو اتاقت

و در آخر اجنه نمیتونن خودشون با دست خودشون بکشن تورو 

بلکه اگر خیلی حاد باشه اعزیتت میکنن و یسریا خودکشی میکنن 

منم خونمون جن زیاد داره میفهمم چی میگی نمیدونم چرا روانشناسی رو وارد چیزای ماورایی میکنن اصلا ربطی ن ...

من خودم زار دارم هزار بار بهم گفتن لخت نشو تو خونه به هدایت بار آخر شب شلوارم رو لخت خوابیدم سه بار اینقدر تو خواب زدم که دخترم بیدارم میکردی یک اخربهم گفت مگه نگفتم لخت نشو درجا بیدار شدم شلوارم کردم راحت خوابیدم یا صدای صوت قرآن میاد البسه مال من زار هست

اگه واقعا واقعا میدونی تو خونتون جن داره برو خدا رو هزار مرتبه شکررررر کن که شانس در خونتونو زده .کا ...

منظورش جن کافر هست ، نه اون جنّی که مدنظر شماست ( جن مسلمان " که تماما شیعه ۱۲ امامی ان " ) 

جن کافر ۹۹ /۹ با جادو میان ( به عنوان موکل سحر " خادم سحر

اگه واقعا واقعا میدونی تو خونتون جن داره برو خدا رو هزار مرتبه شکررررر کن که شانس در خونتونو زده .کا ...

من خودم زار دارم چطور میشه ببینمش علاعمش رو میبینم یا تو خواب ولی خودش تا حالا باهام حرف نزده به شکل دخترم دیدمس بعد میبینم دخترم خوابه

میگم حسش میکردم رو گردنم افتاده بود

خیلی درکت میکنم من تا امسال پسرم خونه بود مشکلی نداشتم ولی دخترم که میره مدرسه  پسرمم میره پیش دبستان همون روز اول که همه رفتن بیرون من بعدش رفتم خوابیدم یهو برام پیش اومدخوابم عمیق بود ولی در لحظه ای که حس کردم داشت از تو پذیرایی میومد سمتم اونقد ضربان قلبم رفت بالا گفتم الان از دهنم درمیاد،اومد بالا سرم نفس داغش به صورتم می‌خورد به زور تونستم یه دونه صلوات بفرستم از بس زبونم سنگین شده بود از ترس و بعدش الله اکبر گفتم و اسم امام رضا رو آوردم،رفت بازم در عرض ۲ ثانیه برگشت دوباره ضربان قلبم رفت بالا بازم همون نفسای داغش رو صورتم گفت بغلت کنم چیزی به جون دادنم نمونده بود ولی مدام اسم خدا و ائمه رو می‌آوردم بعدش رفت وقتی بیدار شدم سمت راستم تا ده دقیقه فلج بود بعد به مامانم زنگ زدم کلی گریه کردم،مامانم میدونه چه بلایی سرم میاد.

آهان پس جن مسلمان هست خیر و برکت و شبیه اینام آورده ؟

من بلد نیستم درست ارتباط برقرار کنم باهاشون بله خداراشکر خیلی خوبه بعضی مواقع هست ششم عالی دارم که جلوجلو به شوهرم میگم از اون دیگه کامل اعتماد داره به حرفهام یا دستم خیرهست برای مردم

خوبه شنیدم اگه اون شخص گناه کنه ، اون ناراحت میشه

بله اگر اون ناراحت بشه من حالم خراب میشه بوده جلو همکاران بی دلیل گریه کردم وقتی اون عصبی هست. روی من خیلی تعصیر می‌ذاره و برعکس خیلی دوستش دارم