2777
2789
عنوان

ی اتفاق خیلی وحشتناک موجود ماورایی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 82 پست

به طور کلی شایعترین علل وقوع فلج خواب عبارتند از:
۱- خوابیدن به پشت
 (به حالت طاق باز)
درصورتی که شما اغلب به حالت طاق باز میخوابید خطر وقوع فلج خواب درشما بیشتر میشود.
هنوز به طور دقیق مشخص نیست که چرا خوابیدن به پشت باعث افزایش احتمال بروز فلج خواب میشود اما بیش از ۵۰ درصد از موارد فلج خواب در افرادی اتفاق افتاده است که به این وضعیت خوابیده بوده‌اند.
۲- امواج مغزی
این نکته را باید مدنظر داشت که امواج مغزی دریک فرد در زمان خواب میتواند باعث وقوع فلج خواب شود.
 نتایج یک مطالعه نشان داده است که در زمان وقوع فلج خواب شدتهای نامتناسبی از امواج آلفا و جهشهای متناوبی از امواج بتا به ویژه درمغز افرادی که دچار توهم بصری بوده‌اند وجود داشته است. 
این نتایج به معنی آن است که فردی که از لحاظ هوشیاری کاملاً درحالت بیدار و طبیعی است از لحاظ فیزیکی هنوز در یک حالت فلج عضلانی درمرحله خواب (مرحله حرکت سریع چشم) گیر کرده است.
۳- برنامه خواب پر هرج و مرج
افرادی که برنامه خواب بسیار متغیری دارند یا به وفور به مسافرتهای کاری میروند و نمیتوانند برنامه خواب خود را باساعت زمانی مقصد جدید خود تطبیق بدهند ممکن است به فلج خواب دچار شوند.
 در واقع نداشتن یک برنامه خواب منظم که بدن شما بتواند نسبت به آن سازگاری و مطابقت پیدا کند، میتواند منجر به بروز اختلالات خواب و چرخه خواب غیر طبیعی شود.
۴- داروها
تحقیقات نشان داده است که مصرف بعضی از داروها اعم از داروهای تجویز شده توسط پزشک، داروهای بدون نسخه و یا مواد مخدر میتواند با وقوع فلج خواب در بعضی افراد ارتباط داشته باشد. 
۵- پیش‌زمینه ژنتیکی
بسیاری از دانشمندان معتقدند که چندریختی (پلی‌مورفیسم) ژنتیکی میتواند عامل وقوع فلج خواب باشد.
 در این رابطه شواهدی وجود دارد که نشان میدهد اگر فردی در بین اعضای خانواده یا فامیل درجه یک شما به مشکل فلج خواب دچار باشد احتمال آنکه شما هم به این مشکل دچار شوید بیشتر از معمول خواهد بود.
۶- گرفتگی عضلات پا
خطر وقوع فلج خواب در افرادی که بیشتر درمعرض گرفتگی عضلات به ویژه عضلات پاهای خود هستند معمولاً بیشتر از دیگران است.
۷- بیماری روانی
افرادی که از نوعی بیماری روانی از قبیل اختلال اضطراب، اختلال دو قطبی، افسردگی و یا بیماری اسکیزوفرنی رنج میبرندبیشتر درمعرض وقوع فلج خواب هستند. 
این قبیل بیماریها باعث اختلالاتی در روال طبیعی خواب و نوساناتی در عملکرد انتقال‌ دهنده‌های عصبی (نوروترانسمیترها) میشوند و اغلب برای درمان آن‌ها از داروهای روانپزشکی استفاده میشود که خود این داروها نیز میتوانند احتمال وقوع فلج خواب را افزایش بدهند.
۸- بیماری‌های عصبی
احتمال وقوع فلج خواب در افراد مبتلا به بیماری‌های عصبی مانند میگرن و صرع بیشتر از حد معمول است.
۹- بیماریهای مخرب اعصاب
در افرادی که به انواع مختلف بیماریهای مخرب اعصاب مبتلا هستند احتمال وقوع فلج خواب افزایش پیدا میکند.
۱۰- محرومیت از خواب
افرادی که خود را درمعرض محرومیت ازخواب مخصوصاً در یک دوره زمانی طولانی قرار میدهند تغییرات نامطلوبی را درچرخه خواب و ریتم شبانه‌روزی خود به وجود می‌آورند.
 این تغییرات عمدتاً برای فرد مضرهستند و میتواند به عنوان یکی از علل مستقیم وقوع فلج خواب عمل کند

توخونه بلند حدیث کسا بخون 

فلق و ناس زیاد بخون

روزی 50 آیه هم قرآن بخون تا شیاطین و انرژی‌های منفی ازت دوربشه 

نمازاتو اول وقت بخون که شاه کلید حل مشکلاته بعداز نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار باش چون روزی اون ساعت تقسیم میشه از خدا بخواه آرامش روزیتون بشه 

از سرکه و بوش متنفرن اتاقو پرکن از بوی سرکه 

اسفند دود کن

زیاد بگو اشهد ان علیا ولی الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونمون جن زیاد داره میفهمم چی میگی نمیدونم چرا روانشناسی رو وارد چیزای ماورایی میکنن اصلا ربطی نداره، اصلا روانشناسی نمیتونه این چیزارو درک کنه، 

سه ساله تنها میخوابم البته دوست دارم. 

من همیشه قبله خواب سه تا آیت الکرسی و چهار قل میخونم که اذیت نکنن، البته بعضی موقع ها یه کوچولو ممکنه اذیت کنن ولی کلا عادت کردم. 

اگه نخونم که خیلی اذیت میکنن، 

تو هم بخون قبل خواب یا اذیت نمیکنن یا اگه بخوان اذیت هم بکنن خیلی ازار اذیتشون کمتر میشه.

راستی یه چیزی بگم کلا در همه حال نترس از اجنه موجودات ماورایی اگه مثلا تق و توقی کرد یا تو خواب ترسوندتت بعدش نترس کلا اهمیت نده واکنش نشون نده، چون بیشتر سمت ادمای ترسو میان تا شجاع، و از ترس انرژی میگیرن. 

البته شجاع باش ولی اینجوری نباشی که کله شق بازی دربیاری و باهاشون ارتباط بگیری. 

ببخشید طولانی شد. 

اها راستی یه چیزی منم پارسال به دلایلی یکی از جن های خونمون خیلی اذیت میکرد حالا نمیخوام بگم دلیلش چیه ولی هم اذیت میکرد هم به جسم من آسیب میرسوند و خیلی بد بود واقعا این چیزارو به کسی بگم درک نمیکنه و واقعا در حد مرگ میرفتم یا از نظر جسمی خیلی حالم بد میشد، چندین ماه یا یکسال همین کارو میکرد که یه شب با اینکه من زیاد مذهبی نیستم رفتم رو به قبله به امام علی (ع) گفتم این جنه خیلی اذیتم میکنه...  فلان...  بعد از فرداش باورت نمیشه جنه اصلا جرات نمیکرد منو اذیت کنه. و من اصلا قبلش با خودش میگفتم شاید اصلا این خواهشی که از امام علی (ع) دارم اصلا برام برآورده نکنه چون مذهبی نیستم زیاد ولی باورت نمیشه واقعا جواب داد. 

من خودم بعد دو هفته متوجه شدم چون به امام ع گفتم، اون جنه مثه چی ترسیده دیگه اون کاری که به جسمم آسیب میرسوند نکرد تا الان. یعنی ببین جنه خیلی ظالم بودااا ولی بعد از اینکه به امام علی (ع) گفتم دیگه هم از ظلماش کمتر شد هم اون کاری به جسمم اسیب میرسوند نکرد تا الان، 

حالا میدونی بین این همه امام چرا به امام( ع) گفتم!؟ چون شنیده بودم با اجنه جنگیده بوده و نماد قدرته. 

و من حالا از تجربم گفتم امیدوارم مفید باشه چون گفتی جنا تو خواب میخوان بکشنت یا سرو تو میبرن.... واسه همون تجربیاتم و گفتم انشاالله مفید باشه 

و اگه دوست داشتی شما هم پیش امام علی (ع) عا کن و خواهش کن که اجنه ها اذیتت نکنن. 

ببخشید طولانی شد. 

درخواست دوستی دادم میشه قول کنینن

قبول کردم عزیزم 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

منم خونمون جن زیاد داره میفهمم چی میگی نمیدونم چرا روانشناسی رو وارد چیزای ماورایی میکنن اصلا ربطی ن ...

اگه واقعا واقعا میدونی تو خونتون جن داره برو خدا رو هزار مرتبه شکررررر کن که شانس در خونتونو زده .کاش تو خونه من جن بود🥺🥺🥺

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

😐😐😐دقیقا چیه جن خوبه!!؟؟😐

احتمال ۵۰ درصد تو خونه هایی که جن وجود داره .گنج هست .چون جن یا بخاطر آدما میاد .یا اینکه بخاطر گنجی ک داخل اون خونه هس.حالا بخاطر کدوم یکی هست دیگه باید فهمید .

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

یه چکاپ کامل برین آنزیم های کبدی تون و هم چک کنین.

یه سونو گرافی شکم و لگن هم برین و باز کبد رو بگین کامل چک کنه.

بعضی مواقع خوابهایی که میبینیم ممکنه نشونه یه آسیب درونی فیزیکی هم باشه.

بختک یا فلج خواب همینه

منم اکثرا بدنم درد میگیره مثلا یکی داره میکوبه به بدنم

الان دیگ میدونم چطور خودمو از خواب بیدار کنم

از ۱۵ تا همین یکی دو سال پیش اینطور زیاد میشدم

گاهی شبا ۳ بار پشت هم میخواستم گریه کنم که نمیتونم بخوابم چون ساعت خوابمم کم بود اذیت میشدم خیلی

👊