2777
2789
عنوان

ی اتفاق خیلی وحشتناک موجود ماورایی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 82 پست
هعیییی چی بگم .از آدمی که از خدا نمیترسه .باید ترسید🥲

نه از خدا میترسن نه از بندش 

هر ث خواهر هم شاغلن و ولخرج ، به راحتی پول میدن به جادوگرا ، یعد رزقمم بستن با جادو نمیتونم کار میدا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از خدا میترسن نه از بندش هر ث خواهر هم شاغلن و ولخرج ، به راحتی پول میدن به جادوگرا ، یعد رزقمم ب ...

یه خانمی موکل داره .استان گلستان. روستای گناره (سرچ کنی گوگل میفهمی  کجاس) کارش خوبه .طلسمم باطل میکنه .صلاح دونستین یه سر بیایین با  خانوادتون تا تنها نباشین

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

یه خانمی موکل داره .استان گلستان. روستای گناره (سرچ کنی گوگل میفهمی کجاس) کارش خوبه .طلسمم باطل میک ...

تو شهر خودمون یکی هست سید خیاط ( هم خیاطه هم تو مغازش دعا مینویسه موکل رحمانی داره 

یکی دیگم پیدا کردم شیخ محسن اونم موکل رحمانی دارن 

پول ندارم برم ( رزقمم بستن با جادو ، چون شخص مسحور تو خونه هست بقیه هم وضع مالیشون خراب شده من فکر میکنم به خاطر منه 

۲ هفته پیش سفر مشهد بودم صب وقتی رسیدم خونه حسش میکردم شبش میخواستم بخوابم تازهرداشت خوابم میبرد یه پسر خوشگل موهای سرنو گرفت محکم کشید بیدار شدم اونجاهایی که کشیده شده بود دردد داست دیگه هرزشب خواب جن میبینم 

چند روزیه فهمیدم وقتی من مخفیانه رفته بودم مشهد زنداداشم کوچیکم از زبان زنداداش بزرگم میشنوه من رفتم مشهد ، شاید تو اینستا دیده بود زیارت امام رضا باطل سحره ، سحر جدید گرفت

احتمال ۵۰ درصد تو خونه هایی که جن وجود داره .گنج هست .چون جن یا بخاطر آدما میاد .یا اینکه بخاطر گنجی ...

عجببببب😳،خدایی!؟ تاحالا نشنیده بودم

مرسی برام روشن کردی 🌸

ولی حالا نمیدونم حرف شما درسته یا نه ولی وجود جن تو خونه پر از انرژی منفی هستش.. 

تشکر تو شهر خودمون یکی هست سید خیاط ( هم خیاطه هم تو مغازش دعا مینویسه موکل رحمانی داره یکی دیگم پید ...

یه باطل السحر بگیر .دیگه هیچکس نمیتونه طلسمت کنه ‌فقط باید رو پوست آهو نوشته بشه حتمنننننننن.

عجببببب😳،خدایی!؟ تاحالا نشنیده بودم مرسی برام روشن کردی 🌸ولی حالا نمیدونم حرف شما درسته یا نه ولی ...

خب من خودم شاهد زنده ام .چند وقت پیش همسایمون پسرشو برد پیش یه دعا نویس موکل دار .بعد معلوم شد این پسره جن داره که اذیتش میکنن ینی پسره یه تختش کم بود .بعد که اون دعانویسه اینو دیده .جناشو ازش گرفته  و همچنین جن هایی که تو   خونه شون بود رو هم همینطور ‌بعد اونجا فهمیده ک تو خونه شون گنج هس ولی به خود صاحب خونه چیزی نگفت ولی بما گفت 😊😊

یه باطل السحر بگیر .دیگه هیچکس نمیتونه طلسمت کنه ‌فقط باید رو پوست آهو نوشته بشه حتمنننننننن.

حرز کبیر امام جواد علیه السلام خرید تو لوله ی نقره روی پوست آهو 

هنوز استفاده نکرم توکل بر خدا