2777
2789
عنوان

ی اتفاق خیلی وحشتناک موجود ماورایی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دوستش دارم خیلی هم دوستش دارم اتفاقا کمکم هم میکنن

زار همون جن هست دیگه برای شما مسلمان بوده 

مال من کافره ( البته با جادو اومده مَرده ،همزادمم کافره ولی زنه مرد نیست 

زار همون جن هست دیگه برای شما مسلمان بوده مال من کافره ( البته با جادو اومده مَرده ،همزادمم کافره ول ...

نه مال من مرد هست 4تاهستن اتفاقا همزادم رو دیدم پیرمرد نورانی هست اره زار کافر و مسلمان هست این زار چکار کرد شرمنده میتونی بهم بگی تو اصلا سعی کردی دوستش داشته باشی

نه مال من مرد هست 4تاهستن اتفاقا همزادم رو دیدم پیرمرد نورانی هست اره زار کافر و مسلمان هست این زار ...

کافرها ۲ تاس ( یکی جن مزاحم ، یکیش جن عاشقه با جادو اومده ) 

مزاحم که مزاحمه ، فحاش و عصبی ،،،، جن عاسق یه پسر جوان و خوشگله مهربون: دبکه نمیدونم یکین که بعضی وقتا دشمن و مزاحمه بعضی وقتا عاشق یام دوتان ( حسم میگه ۲ تان )

قبلا اینکه بفهمم جادو شدم هم یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی بهم گفت همزادت کافره ولی مذکر نیست مونثه ( چند بار دیدمش شکل خودمه منتها خوشگلتره ، ورژن خوشگل خودمه😁 )

سعی نکردی ارتباط برقرار کنید باهاش اون که با دعا میاد زار نیست که

زار نیست ، اون جن خادم طلسمه با جادو اومده 

( جادوی موکل دار 

ینی جادوگر اونو تسخیر کرده

جادوگرم) البته چون کلا آدم نترسیم کاریم ندارن ، خودشو نشون میده چون نمیترسم میره 

منظورش جن کافر هست ، نه اون جنّی که مدنظر شماست ( جن مسلمان " که تماما شیعه ۱۲ امامی ان " ) جن کافر ...

جن دوستدار گنج هست .از کجا فهمیده جن کافره؟ 

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

چون با جادو اومده ( از اون طرفم دست زنداداسم به عنوان خریدار جادو قطعی قطعی برام رو سد

هعیییی چی بگم .از آدمی که از خدا نمیترسه .باید ترسید

🥲

من خودم زار دارم چطور میشه ببینمش علاعمش رو میبینم یا تو خواب ولی خودش تا حالا باهام حرف نزده به شکل ...

اگه به گلستان نزدیک هستی اینجا یه خانم موکل دار هست کارشم خوبه همه نتیجه میگیرن .صلاح دونستی بیا ببینش تا بگه بهت .😊