2777
2789
عنوان

موی صورتتونو با چی از بین میبرین

1332 بازدید | 107 پست

اپیلاسیون میگن پوست افتاده میشه

موبر خطرناکه یوقت میسوزونه میترسم

بند انداختنی هم جوش میزنممم

میمونه تیغ ابرو ک اونم ۳ روز نشده باز درمیاد موها هی باید بزنی میترسم ضخیم شه موها😭😭😭

فقط پشت لب رو با بند 

صورتم مو نداره

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موزر

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

منم کم مو ام بندو هم هر لحظه نمیشه ب مامانم بگم بندازه ابروهات چی؟

ابروهامو خودم با موچین تمیز میکنم 

گاهی هم دست نمیزنم اصلا 

کلا کم موام 

نمیصرفه بند بندازم جوش درمیاد الکی تغییری ام نمیکنم

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

من خیلی پر موعه صورتم لیزر جواب میده؟

پر مو بودن ربطی نداره موهات ضخیمه؟؟؟ اگه زیاد نازک باشه لیزر کنی بیشتر میشه 

کاش میشد لیزر کنم ولی نمیشهههه

بدنمو لیزر میکنم