2777
2789
عنوان

موی صورتتونو با چی از بین میبرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 107 پست
من که کلا بوره نمیزنم. ولی برا وسط ابرو و پشت لب از تیغ ابرو استفاده میکنم.از این شیور های صورت که ی ...

چند نفر گفتن موزر فک کنم همینه ک تو میگی 

منم مث توووو بود نیسم ولی زیاد دیده نمیشن موهای صورتم فقط جشنی رفتنی ک مجبورم کرم پودر اینا بزنم موهای صورتمو میزنم ک بد دیده نشه کرم

ولی هر ۳ روز یبار باید تیغ ابرو شیو کنمممم خسته شدممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابروهامو خودم با موچین تمیز میکنم گاهی هم دست نمیزنم اصلا کلا کم موام نمیصرفه بند بندازم جوش درمیاد ...

نمیدونم موندم برم لیزر واسه سیبیلم یا نه

کمه ها ولی میترسم بدتر لیزر بیشترشون کنه 

شیور براون خیلی خوبه

از ریشه میکنه مو رو مثه بند؟ یا میبُره مثه تیغ

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست