2777
2789

من خیلی خیلی تمرین کردم 

اما دستپختم هیچوقت به خوبی دستپخت مادرم نمیشه 

حتی با وجود این که همه نکات رو رعایت می‌کنم 

نمی‌دونم بعضیا انگاری دستپخت خاصی دارن خوشبحالشون 😁 

دیگه کم کم دارم باور می‌کنم که دستپخت بدم به عمه هام رفته 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

من همه از دستپختم تعریف میکنن اما خودم متنفرم چون هر کار میکنم مث مامانم نمیشه 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استعداد ربط داره 

من دستپخت ام از مادرم بهتره 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ولی ارثیه

منطقی نیست ولی فکر کنم بی ربط هم نباشه 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

من همه از دستپختم تعریف میکنن اما خودم متنفرم چون هر کار میکنم مث مامانم نمیشه

منم همینطور 

همه میگن خوبه غذاهات ولی مامانم میگه مثل عمه هاته دستپختت 😂

استعداد ربط داره من دستپخت ام از مادرم بهتره

آره دقیقاً 

انگاری باید تو وجودت باشه آشپزی 

دقتت خیلی پائینه . تا حالا دقت کردی پیاز سفت و سفید با پیاز زرد و سل چقدر فرق داره . پیاز شیرین به درد سالاد شیرازی میخوره . پیاز تند به درد مرغ . سیب زمینی باید سفت باشه . مرغ نباید از هر جایی خرید . نمک معمولی بهتر از نمک تصفیه شده س . انتخاب مواد غذایی خوب باعث خوشمزه شدن یه غذا میشه .