2777
2789
عنوان

قبول دارید دستپخت از یه جایی به بعد اکتسابی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 45 پست
همه خواهر برادرام میگن دست پختم از مامانم بهتره مخوصا داداش کوچیکم خیلی بد غذاس میگه فقط تو غذا درست ...

ولی خودم از دست پخت خودم خوشم نمیاد دوست دارم دیگران برام غذا درس کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم راستش من تمرین ندارم و خیلی هم اشپزی نمیکنم دستپختم از مامانم و خاله هام بهتره 

و اونا خودشون دستپختاشون خیلی خوبه 

و راستش فکر میکنم به سلیقه هم هست 

یکی برای اشپزی شرکت استخدام کردیم اینقدر از دستپختش تعریف می‌کرد که تو فامیل تکه و اینا در حالیکه ما تو شرکت اصلا نمیتونستیم بخوریم تو فکر بودم پس فامیلشون چی بود 

من دسپختم خوبه نمیدونم چجوریه ولی خوب دسپخت مامانم عالیههمه افرادی که در کنارمن دسپخت شون عالیه

خوش بحالتون 😁 

من هر چقدر تمرین کنم آخرش یه گافی میدم

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

ولی من دستپختم از مامانم هزار برابر بهتره بااینکه خیلی باسلیقه و دستپختش خوبه ی جوری ازش بهترم تو اشپزی ک هروقت من خونشونم غذارو میگن من درست کنم حالا یا گولم میزنن کارارو بندازن گردن من یا واقعیه 🤣🥴

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

بعضیا انگاری دستشون عطرمیده ب غذا

آفرین 

خصوصاً مادربزرگ ها 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بعضیا کلا غذاهاشون خوشمزست طرف یه نیمرو ساده درست می‌کنه ولی خیلی خوشمزه میشه

نیروهای من همیشه می‌سوزه 😂 

خیلی دوست داشتم دستپخت خوبی داشته باشم ولی انگاری قسمت نیست 😃

من از مادرم شاید بهتر نباشم ولی هم سطحم،کلا سبک و‌ سیاق هرکس متفاوته به نظرم هیچ دو نفری شبیه هم نیستن،ما ۳ تا خواهریم هر ۳ تا دستپخت خوب ولی متفاوت از همدیگه و متفاوت از مادرمون،ولی مامانم یه مدل مرغ میپزه خودمو کشتم تو این ۱۰ سال زندگی هرگز نتونستم عینش درست کنم 

بلندترین فریاد من سکوت من است...

دستپخت من خوبه 😌🤭

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

منم همینطور همه میگن خوبه غذاهات ولی مامانم میگه مثل عمه هاته دستپختت 😂

ای خدا😂 من مامانم هم از دستپختم خوشش میاد کلا انگار استعداد دارم هر غذایی برا اولین بار هم درست میکنم خیلی خوب میشه ولی خب یه فرقی بین دستپخت من و مامانمه که نمیدونم چیه شاید بخاطر دستای اشپز یا بسم الله ک میگه

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

دقتت خیلی پائینه . تا حالا دقت کردی پیاز سفت و سفید با پیاز زرد و سل چقدر فرق داره . پیاز شیرین به د ...

خب این نکات رو نمی‌دونم از کجا باید متوجه بشم 😂 

خوش بحالتون 😁 من هر چقدر تمرین کنم آخرش یه گافی میدم

فدا سرت همه یه گافی میدن

من خودم خیلی گاف دادم

اولین ماکرانی که درست کردم هیچوقت یادم نمیره

ولی ای کاش خانوادم پدرم جوری دیگه ای باهام رفتار میکرد

من از مادرم شاید بهتر نباشم ولی هم سطحم،کلا سبک و‌ سیاق هرکس متفاوته به نظرم هیچ دو نفری شبیه هم نیس ...

آره موافقم هیچوقت دو نفر نمیتونن به غذای مشابه بپزنن 

ای خدا😂 من مامانم هم از دستپختم خوشش میاد کلا انگار استعداد دارم هر غذایی برا اولین بار هم درست میک ...

مادربزرگم با وضو غذا می‌پزه اما خب من اعتقاد ندارم 

فدا سرت همه یه گافی میدنمن خودم خیلی گاف دادماولین ماکرانی که درست کردم هیچوقت یادم نمیرهولی ای کاش ...

عزیزم 

اشکال نداره منم وقتی غذا می‌پزم برادرم ایراد بیخود میگیره 

حسودن 😁