2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست انرژی ندارم شما چی

101 بازدید | 14 پست

انرژی ندارم درس بخونم، دلم گرفته، سرم درد میکنه، پی ام اسم کاش قانع شم درس بخونم، باید برم حموم، امد حوصله اونم ندارم دلم میخواد بمیرم فقط 

چرا عزیزم 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

چرا عزیزم

واقعا نمیدونم مژگان قشنگم، ولی اصلا حال ندارم از صبح نمیتونم یه گفتار زیست بخونم نمیدونم چم شده کاش یکاری کنم بهتر شم..

اگه این طوری پیش برم کنکورمو خراب میکنم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروزو ب خودت استراحت بده چون بااین روحیه ن تنها هیچی متوجه نمیشی بلکه متنفرو زده میشی از درس خوندن ی روز دیرتر ب هدفت برس هیچی نمیشه 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

واقعا نمیدونم مژگان قشنگم، ولی اصلا حال ندارم از صبح نمیتونم یه گفتار زیست بخونم نمیدونم چم شده کاش ...

سال اخری؟

گوشی خیلی تاثیر داره روی درس خوندن تمرکزتو ازت میگیره و وقتی اینو میفهمی که بعد ی مدت ( مثلا ۳ ماه تابستون کار با گوشی ) شروع میکنی درس خوندن

اگه مشکل تمرکزه

میخوای برو ازمایش بده دخترم شاید کمبود ویتامین داری

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

امروزو ب خودت استراحت بده چون بااین روحیه ن تنها هیچی متوجه نمیشی بلکه متنفرو زده میشی از درس خوندن ...

هر روز دارم به خودم استراحت میدم دیگه خودمم خسته شدم انا یا خوابم میگیره، یا انرژی ندارم بدنم درد میکنه

منم کلا خیلی بیخیال شدم نمیفهمم چ مرگمه از یه طرف کلی نگران از اون طرف بیخیال ...

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

هر روز دارم به خودم استراحت میدم دیگه خودمم خسته شدم انا یا خوابم میگیره، یا انرژی ندارم بدنم درد می ...

من چون خودم ول کردم نمیتونم چیزی بگم عزیزم ولی اگر انگیزه داری و دوس داری ایندتو بسازی تلاش کن ی برنامه ی توووپ برا خودت بچین ب این فک کن بعداین سختیا قراره چقدر راحت باشی چقدر توجامعه قراره برات ارزش و احترام قائل بشن ب این فک کن ک قراره ب خودت افتخار کنی 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

چیکار کنیم/: واقعا من نمیکشم این پوچی زندگیمو

همه چیو میدونم و نمیکنم میدونم اگه الان شل بزنم بعدا قراره دودش بره تو چشمم ولی.....

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨