2777
2789
چرا حس پر توقع بودن ازت گرفتم اون باذوق برات کادو خریده تازه ست بعد اینطوری میگیالبته من تورابطتون ن ...

منم همین حسو گرفتم بیچاره دوس پسرش چ با احساس هم بوده ست خریده بعضی دخترا خیلی توقعشون بالاست یعنی واقعا سه میلیونو نیم پول کمیه برای کادو؟ حالا اگه من دوس پسر داشتم برام یه شکلات هزار تومنی هم می‌خرید تا آخر عمر نمیخوردمش نگهش میداشتم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول که تاپیکت رو دیدم گفتم حق داره والا 7تومن به ساعت فیک دادن خیلی کار اشتباهیه تاپیکای بعدتو دیدم فهمیدم یه کوچولو شاید پر توقع باشی یه کوچولو هم دوست داری خودتو بالا بگیری که من فیک نمیپوشم من همه چیزام برند و اصله! درسته که انقدر پول به فیک دادن غلطه ولی الان حداقل پنجاه درصد جمعیت ایران ساعتاشون فیکه حداقل تو ایران چیز عجیبی نیست

درجستجوی‌عدالت...

وقتی تاپیکت رو خوندم با خودم گفتم وا چقدر سنگ دل ..خب بیچاره کلی پول خرج کرده هدیه خریده تازه ست هم ...

دقیقاااا به خدا ما ک انقد کم توقعیم شانس نمیاریم که اینایی که خرج میتراشن برای دوس پسراشون میارن شانس اونم کیلو کیلو 😐😐😂

منم همین حسو گرفتم بیچاره دوس پسرش چ با احساس هم بوده ست خریده بعضی دخترا خیلی توقعشون بالاست یعنی و ...

عزیزم تو دلار ۱۰۰ تومنی داریم زندگی میکنیم

مرد هم باید عقل پول خرج کردن داشته باشه

هم پول

اگه نیم گرم آویز طلای ساعت میخرید

یا یه ادکلن میخرید من خوشحال میشدم

ولی الان حس میکنم نادونه ۷ تومن رو انگار انداخته تو جوب

یه دونه برا من سیکو یا کاسیو میخریدبا ۷ تومن دو تا ساعت ۳ونیم فیک hublotخریده که اصلش ۶۰۰ میلیونهیعن ...

مشخصه این مرد مناسب شما نیست، بنظرم تو انتخابت تجدید نظر کن و با ادم مناسب وارد رابطه شو، نه وقت و پول بقیه هدر بره نه اعصاب خودت خورد بشه

منم همین حسو گرفتم بیچاره دوس پسرش چ با احساس هم بوده ست خریده بعضی دخترا خیلی توقعشون بالاست یعنی و ...

دقیقا 

من ۲۰۰ دادم ساعت خریدم برا شوهرم بنده خدا چقدرم ذوقشو داره همش مواظبشه😅

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸