2777
2789

موقع انتخاب همسر

دنبال قد وقيافه ، مدرك تحصيلى و شغل طرف مقابلتون نباشيد،اينا بعد يه مدت عادى ميشن و شما ميمونيد وخود واقعى طرف مقابلتون !

زندگى هميشه بهار نيست، زمستون هم داره،

هيكل بد با باشگاه و قيافه بد با عمل هاى زيبايى درست ميشه

تو آدما دنبال ذات باش، چون ذات آدما عوض نميشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعار خوبی بود ،ولی هر معیاری مهمه و جای معیار دیگه رو نمیگیره ،همونقدر که مهمه ظاهر طرف مقابل براتون جذاب باشه باید ذات خوبی هم داشته باشه ،شغل هم بخشی از هویت افراده و کم اهمیت نیست 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ذاتش رو چطور بشناسیم

ذات آدمو با نگاه اول نمیشه شناخت؛ باید تو موقعیتای سخت دیدش.

ببین با آدمای ضعیف‌تر چطور رفتار می‌کنه و وقتی اختلاف پیش میاد چه واکنشی داره.

زمان خودش همه‌چیزو نشون میده.

اصل مطلب درسته

اما تا حدودی

مثلاً کسی که باشگاه نمیره و به بدنش اهمیت نمیده در صورتی که تایم داره

یعنی تنبله و اعتماد بنفس کمتری داره و به خودش رسیدگی ندارها و این از اخلاقشه که اصلا خوب نیست

که بر میگرده به گوشه ای از ذات

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

شعار خوبی بود ،ولی هر معیاری مهمه و جای معیار دیگه رو نمیگیره ،همونقدر که مهمه ظاهر طرف مقابل براتون ...

آره درسته.  هرکدوم از این معیارا جای خودش مهمه، فقط نکته اینه که ظاهر و شغل قابل تغییره، ولی ذات و اخلاق پایدارتره.

اصل مطلب درستهاما تا حدودیمثلاً کسی که باشگاه نمیره و به بدنش اهمیت نمیده در صورتی که تایم دارهیعنی ...

درسته. رسیدگی به ظاهر و بدنم یه بخش از شخصیته، ولی باز هم تضمین‌کننده‌ی ذات خوب نیست. خیلیا هستن هم باشگاه میرن هم ظاهرشونو می‌سازن، ولی اخلاق و رفتار درستی ندارن.

ببین با هرکس اومدم زمان صرف کردم آخرش خوب در نیومد الان ۳۱ سالمه دیگه

خیلی وقتا آدم زمان میذاره ولی نتیجه اون چیزی که می‌خواد نمیشه. اما ناامید نشو، همه تجربه‌های قبلی فقط کمک می‌کنه دفعه بعد انتخاب دقیق‌تر و بهتر باشه

دقیقا موافقم

شوهر من تحصیلش سیکله

قدشم۱۷۵

ولی قربونش بشم خیلی خوشگله 🥺😂

اخلاقش عالیی

ذات خوب  شوهرم نمونه 

اگه بعضی وقتا دعوایی هم باشه از سمت منه

منو دانشگاه میفرسته 

باشگاه ثبت نام می‌کنه

عاالیه این مرد

دقیقا موافقمشوهر من تحصیلش سیکلهقدشم۱۷۵ولی قربونش بشم خیلی خوشگله 🥺😂اخلاقش عالییذات خوب شوهرم نمو ...

همه چیز در زندگی مشترک، از اخلاق و حمایت گرفته تا همراهی و توجه، به خوبی در کنار هم جمع شده. چنین افرادی ارزشمند هستن و باید قدرشون رو بدونیم. 

درسته. رسیدگی به ظاهر و بدنم یه بخش از شخصیته، ولی باز هم تضمین‌کننده‌ی ذات خوب نیست. خیلیا هستن هم ...

خب اصلا به اونایی که فقط حفظ ظاهر دارن کاری ندارم

اما بدون کسی که ورزش نکنه یا افسرده هست یا بخشی از عزت نفسش مشکل داره مگر اینکه واقعا وقت سر خاروندن نداشته باشه

همه آدم های موفق دنیا میدونن که ورزش واجبات زندگی هست و تاثیر متقابل داره

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

خب اصلا به اونایی که فقط حفظ ظاهر دارن کاری ندارماما بدون کسی که ورزش نکنه یا افسرده هست یا بخشی از ...

دقیقاً، کاملاً موافقم. ورزش فقط ظاهر نیست، بلکه نشان‌دهنده‌ی نظم، انگیزه و اهمیت دادن به سلامت جسم و ذهنه. آدم‌های موفق هم خوب میدونن که ورزش بخش جدایی‌ناپذیر زندگیه و تأثیرش در همه جنبه‌ها حس می‌شه.