2777
2789
عنوان

تا به اين بلوغ فكرى نرسيدى دنبال ازدواج نباش

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 23 پست
دقیقاً، کاملاً موافقم. ورزش فقط ظاهر نیست، بلکه نشان‌دهنده‌ی نظم، انگیزه و اهمیت دادن به سلامت جسم و ...

بله درسته حرفاتون

اما در کل اگه ورزش فقط تعیین کننده بود

این پسرایی که بدن فقط ساختن لاشی نبودن😂😂

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی‌مثل یه پازله هرچیزی باید سرجای خودش باشه

درسته. ولی شاید بشه گفت زندگی یه پازل پویاست، بعضی چیزها سر جای خودشون نیستن و با تجربه و زمان جای خودشون پیدا می‌کنن. وقتی همه‌چیز کامل بشه، تصویر واقعی زندگی مشخص می‌شه.

[QUOTE=396496438]بله درسته حرفاتون اما در کل اگه ورزش فقط تعیین کننده بود این پسرایی که بدن فقط ساختن لاشی نبودن😂 ...[/QUOT

می‌فهمم منظورتو، اما واقعیت اینه که ورزش فقط یه ابزار برای سلامت و نظم شخصیِ، نه تضمین اخلاق یا شخصیت خوب. خیلیا هستن که بدن زیبایی دارن ولی اعتمادبه‌نفس پایین یا رفتار درستی ندارن. پس صرف داشتن بدن، ملاک درستی برای ارزشمندی یا خوبی فرد نیست.