واکنش نشون بدم یا نه ؟ مثلا استیکر با ماشاالله اینا بفرستم ؟ قبلا خودش که بچه نداشت اگه من برا پسرم اسباب بازی در حد 100هزار تومن میخریدم کاری میکرد که شوهرم باهام دعوا کنه مثلا همش میگفت صد هزارررررررتومن دادی برا این هییییییییی هههههووووووو خیلی گرونه و از این چرت و پرتا تا دعوای منو شوهرم بندازه
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودش از وقتی فهمید باردار کلی لباس و اسباب بازی خرید برا بچش الآنم ماهگرد میگیره همش براش کیک و خرجای دیگه ولی اونموقع برا بچه من خرج میکردم تا مرز سکته میرفت و شروع به دخالت میکرد الان وقتی بچشو میذاره استوری با چیزهای جدید واکنش نشون ندادم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
سکوت مطلق حرف زدن چه خوب چه بد میشه ازش یه ماجرا ساخت
فکر نمیکنه من حسادت میکنم