واکنش نشون بدم یا نه ؟ مثلا استیکر با ماشاالله اینا بفرستم ؟ قبلا خودش که بچه نداشت اگه من برا پسرم اسباب بازی در حد 100هزار تومن میخریدم کاری میکرد که شوهرم باهام دعوا کنه مثلا همش میگفت صد هزارررررررتومن دادی برا این هییییییییی هههههووووووو خیلی گرونه و از این چرت و پرتا تا دعوای منو شوهرم بندازه
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
شاید پیش خودش فک میکنه من حسادت کنم اما من حسادت نمیکنم پول خودشونو خرج بچشون کنن من بدم می اومد که من اگه برا بچم خرج میکردم فشاری میشد و دعوا راه مینداخت
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشیدولی شوهرت چه دهن بینه که اول حواسش نیس ۱۰۰تومن چقدرپوله میخرهبعدکه بقبه بگن زیاده میادباتودعوا ...
همون لحظه پیش خواهرش باهام دعوا کرد که چرا پولا رو خراب میکنی منم گفتم از خودم مگه ازتون خرج کردم دیگه دعوا کردیم خواهرم دید به هدفش رسید اره شوهرم دهن بینه
اصلا نبین که نه فکرت مشغول بشه نه بخواهی واکنش نشون بدی
تو واتساپ پشت هم میان من برام مهم نیست جشن بگیره برا این مبارک اینا نمیفرستم که برا بچه های من زورش می اومد
بنظرم بچها گناهی ندارن تو عشقتو ب بچه بد نکن زندایی مهریون باش و دلی دوسش داشته باش
فعلا خیلی کوچیکه سه ماهشه قابل دوست داشتن نیست تا یکم جون بگیره
گآهی لازمه دیگران هی فکر کنن و به نتیجه نرسن .شما حضوری دیدیش با لبخند به بچه. یه ماشالله بگو ولی فض ...
حضوری بغلش میکنم بچه فعلا خیلی کوچیکه اگه ازم پرسید میگم گوشیم دست پسرم بیشتر اوقات اون استوری هارو باز میکنه
اگه تو واتساپ هست هاید کن که نبینی! هر چی ادم ببینه یاد گذشته میافته و حرص می خوره
میفهمه که
من بودم با اون کاری نداشتم ولی قطعا کنایشو به شوهرم میزدممثلا میگفتم خداروشکر فلانی هم طعم مادر شدن ...
دقیقا خودش چندسال خرج کرد تا بچه دار شد الانم کلی خرج های دیگه ما فقط ی شیرخشک خرج اضافه بچمونه ک فشار اومد بهش همیشه میگه و اسباب بازی چیزی شوهرم الان بهش بگم میگه من یادم نیست کی رو میگی تو