2777
2789

تو یسری سایتا و کانالا و اخبار چشمم میخوره میفهمم خیلی دغدقه شونه انگار 

همشون بچه سال نمیتونن باشن بنظرم ولی خیلی عجیبه چجوری اینقد درگیرشن همه جزئیاتو تحت نظر دارن با اینکه هیچی بهشون نمیرسه یکی دیگه داره توپ اینور اونور می‌کنه پول میگیره 😬 دوست دارن اوکیه من خودمم طرفدار یه تیمم ولی واقعا از جزئیاتش خبر ندارم اصن وقت نمیشه اینا چجورین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجوری که انقد درگیر دختران

(بعضیاشون)

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

برادر بزرگ من اینجوری بود تماشای هیچ فوتبالی رو از دست نمداد

الانم پسرش مثل خودشه

خدا رو شکر زنداداشم هم فوتبالیه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

تعصب و وابستگی شدید نسبت به هرچیزی حالا چه فوتبال چه خانواده چیز خوبی نیست بخصوص وقتی هیچ سودی برای تو نداره

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.

مادوتاپسربچه ی ۳۴ساله و۷سال توخونمون داریم اینطورین 😂

پیگیرن ببینن چیشد .حتی خلاصه بازی هم دوباره میبینن

واسه من عجیبه ولی خب هرکس یه چیزی دوست داره دیگه 

حالاوناپیگیرفوتبالن ،من پیگیرمحصولات مراقبت پوستی😁

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یه مشت احمقن به معنای واقعی .

هرکس یه چیزدوست داره دیگه 

قرارنیست به سلایق بقیه توهین کنیم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هرکسی علایقی داره دیگه

خب آره ولی خیلیاشون افراطی دیگه درگیرشن در حدی که لحظه به لحظه اخبار و همه چیو میدونن ینی کار و زندگی ندارن؟ 

بعد جالبه هیچیم بهشون نمیرسع اخه😂

هر کسی علایقی داره اما گاهی اوقات علاقه از حد میگذره و یه سری تعصب بی جا به وجود میاره، بعضی ها هم از سر بیکاری درگیر حواشی تیم ها و بازیکنا هستن 

من کاری به اونا ندارم ولی به نظرم توجه بیش از حد به طوریکه دغدغه بشه برای ادم، خیلی افتضاحه 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

مادوتاپسربچه ی ۳۴ساله و۷سال توخونمون داریم اینطورین 😂پیگیرن ببینن چیشد .حتی خلاصه بازی هم دوباره می ...

خیلی عجیبه 

مثلا من خودم اگه اگه وقت کنم بشینم بازی پرسپولیس ببینم ولی واقعا نمی‌شینم تک تک بازیارو ببینم یا مدل بازی کردناشون رو آنالیز کنم دم به دقیقه😬