2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد ونوپلنت استفاده کردی؟؛

المانی همون پماد باریج هستش؛باریج ایرانیه و ب دردنخور

ونوپلنت رو‌امتحان کن،۳ هفته هر ۸ ساعت باید مقعدی بزنی داخل طرز استفاده ‌ش تو گوگل هست و یه مقدارشو ورودی مقعدت بمالی و سعی کنی ی مدت بعدش دراز بکشی ک پاک نشه فوری،به همراه شیاف انتی همورویید هر شب یدونه تا ۳ هفته

روزی ۲ بار تو آب گرم بشینی ده دقیقه یه ربع

تو این مدت باید مدفوعت سفت نباشه تا مقعد فرصت داشته باشه زخمش خوب بشه پس

پودر پیدرولاکس بگیر و هر صبح یدونه رو تو یه لیوان آب جوش قاطی کن بخور،و کپسول رولاکس روزی یدونه این پودر و کپسول رو تا روزی ۳ تا هم میشه استفاده کرد بعد از هر وعده غذایی،منتها چون یدونشون هم جواب میده نیاز نیست اگه نیاز داشتی بعد هر وعده مصرف کن

و اینکه اگه مدفوعت بازم سفت و درد ناک بود نیم ساعت قبل دفع یدونه شیاف گلیسرین استفاده کن ،اینو فقط هر موقع مدفوعت سفت بود استفاده کن سعی کن همیشه نباشه

همه داروهایی ک‌گفتم ایمن هستن حتی برای زن باردار

چون من خودم باردارم و تا دو هفته پیش اوضاعم خراااب بود افتضاح بودم

اینا رو دکتر تو ی نسخه نوشت و خوب خوب شدم خداروشکر از گرید ۳ شدم گرید ۱ 

ولی همه رو مو به مو انجام بده

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

درمان میشه منتها زمان میبره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

پماد ونوپلنت استفاده کردی؟؛المانی همون پماد باریج هستش؛باریج ایرانیه و ب دردنخورونوپلنت رو‌امتحان کن ...

خدا خیرت بده

انشالله بسلامتی زایمان کنی