2777
2789
عنوان

در رابطه با دوستم به کمک نیاز دارم

170 بازدید | 23 پست

من یک دوستی دارم که الان قدمت دوستی ما به هفت سال میرسه، یه سری مسائلی پیش اومده که دل چرکینم کرده، نمیدونم مستقیم برم با دوستم مطرح کنم یا اینکه نه؟ گیجم یک مقدار

یه توضیح مختصر بخوام بدم، ما از راهنمایی باهم دوستیم، پارسال اون داشت شدید برای کنکور میخوند و طبیعتاً فاصله افتاد بین تماس ها امسال هم من برای کنکور می‌خوندم و این وقفه ی دوساله با ملاقات های کوتاه و تماس های کم پیش اومد

ما تا قبل از اون هم خیلیییی زیاد هم دیگه رو نمیدیدیم، ولی با هم که حرف می‌زدیم من حس خیلی خوبی داشتم، ولی این چند وقته اینطور نیست، در واقع طوری شده که من حس میکنم این رابطه انگار بیشتر از سمت منه، زنگ که می‌زنیم من بیشتر حرف میزنم، از احوالاتم میگم، اون خیلی کمتر شرکت میکنه، یا اینکه نود درصد یا هشتاد درصد مواقع من پیش قدمم که ازش سراغی بگیرم، از دستش دل خورم واقعیت، حس میکنم من همش دارم برای دوستیمون تلاش میکنم، الان سوالم اینه من اینو مستقیم به خودش بگم ؟ یا اینکه بزارم این قضیه همینطور پیش بره تا ببینم چی میشه در نهایت؟ نمیدونم این رفتارهاش رو باید نشونه در نظر بگیرم که دوستی با من رو نمیخواد یا صرفا به این دید بگیرم که بلد نیست باید چیکار کنه، اینم اضافه کنم که این اواخر که باهاش حرف زدم نشانه هایی از کسالتی رو توی حرف هاش بروز میداد که مربوط به افسردگیه، مثل بی حوصلگی برای انجام کارها یا بی انگیزگی، نمیدونم چطور باید این مسئله رو مطرح کنم که دلخوری هم به وجود نیاد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت دیگه بهش زنگ نزن. به کل زنگ نزن. هیچ سراغی نگیر. ببین میاد سمتت یا نه. اگه دیدی زنگ زد و اومد سمتت و پرسید ازت خبری نیست، بگو دیدم استقبال نمیکنی و حس کردم تمایل نداری دوستی مون ادامه پیدا کنه.

و اینکه عزیزم همه تو زندگیشون یه دورانی افسردگی دارن یه دورانی سختی دارن، یه دورانی بی انگیزه شدنو دارن. مگه خودت تا حالا بی انگیزه و افسرده نشدی. شما ناجی دیگران نیستی. اسم اون رابطه دوستیه و شما وظیفه نداری اون رو از افسردگی در بیاری . اون خودش باید بخواد از افسردگی در بیاد. اگه ازت سوال پرسید و دیدی میتونی بهش انگیزه بدی کمکش کن ولی مراقب باش خودتو افسرده و داغون نکنه.

و بیشتر از اون حرف نزن. دنبال یه دوست بهتر بگرد و رابطه با این رو بذار در حدی که خودش میخواد. شما وقتی بزرگتر بشی و پیشرفت کنی خود به خود نمیتونی آدمای سرد و بی انگیزه رو تحمل کنی به عنوان دوست صمیمی. 

اگه میخوای به کسی کمک کنی این همه موسسه خیریه.  دوستی و ازدواج و مسائل مهم زندگی رو با ناجی بودن قاطی نکنید‌. 

یه مدت توام سراغی ازش نگیراگه دیدی واقعا خبری ازش نیست پس بدون واقعا داره دوری میکنه

مشکل اینه امتحان کردم و یه جورایی اصلا فاصله توی تماس گرفتن هامون از اول عادی بوده، ماهی چند بار نهایت باهم حرف میزدیم، ولی هربار دوساعت، این چند وقته کمتر شده، حس کردم انگار کنارم معذبه، اینکه بزارم فاصله بیفته تا ببینم چی میخواد بشه فقط باعث میشه دورتر شیم، بدبختی اینه من خودم قبلاً توی همچین شرایطی قرار گرفتم، حس بدیه و بیشترین دلیلش هم افسردگی و بی حالی هست، انگار اون آدم رو دوست داری و ازش خوشت میاد ولی حسش نیست که پیش قدم شی سراغی بگیری، اون دوستم که بعد از اون باهاش حرف نزدم دیگه از دستم ناراحت بود و تصمیم گرفت باهام مطرح کنه، منم کند زدم بهش برخورد، میترسم اونم حرکت خود منو که چند سال پیش اتفاق افتاد روی من پیاده کنه🤦🏻‍♀️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

مشکل اینه امتحان کردم و یه جورایی اصلا فاصله توی تماس گرفتن هامون از اول عادی بوده، ماهی چند بار نها ...

خب میخوای به خودش بگو شاید از چیزی ناراحته شاید درگیر چیزیه 

یه مدت دیگه بهش زنگ نزن. به کل زنگ نزن. هیچ سراغی نگیر. ببین میاد سمتت یا نه. اگه دیدی زنگ زد و اومد ...

ممنون، فکر کنم بهتره همینکار رو کنم، اگر دوستیمون یه قایق باشه حس میکنم فقط خودم دارم پارو میزنم داخلش، شاید بهتره پارو رو ول کنم

خب میخوای به خودش بگو شاید از چیزی ناراحته شاید درگیر چیزیه

درگیری که همیشه هست، اتفاقا این بازه ی یک هفته ای تایمیه که می‌تونه سراغ بگیره، هم تازه دانشگاهش شروع شده هم امتحان هاش تموم

مشکل اینه امتحان کردم و یه جورایی اصلا فاصله توی تماس گرفتن هامون از اول عادی بوده، ماهی چند بار نها ...

عزیزم ینی میترسی دقیقا چیکار کنه؟ تو سراغشو نگیری اونم نگیره، بعد چی میشه که گند میخوره؟

درگیری که همیشه هست، اتفاقا این بازه ی یک هفته ای تایمیه که می‌تونه سراغ بگیره، هم تازه دانشگاهش شرو ...

دختر ببین اگه واقعا سراغی ازت نمیگیره بیخیال شو 

جواب سلام علیکه

با هرکس باید مث خودش رفتار کنی

عزیزم ینی میترسی دقیقا چیکار کنه؟ تو سراغشو نگیری اونم نگیره، بعد چی میشه که گند میخوره؟

رابطه ی هفت ساله تموم میشه، من قبلاً دوتا چیز دیگه مثل این تجربه کردم، یه هشت ساله و یه نه ساله، حس ترد شدن داره حقیقتش، تلخه برام، چون من آدم دوستی های سطحی نیستم واقعیتش، دوست دارم یکی یا دو دوست داشته باشم ولی رابطه عمیق و شاد باشه، البته نه اینکه الان دوستیم باهاش این مدلی باشه، یکی دو سالی هست که اینطور نیست، ولی بازم تموم شدنش تلخه

ممنون، فکر کنم بهتره همینکار رو کنم، اگر دوستیمون یه قایق باشه حس میکنم فقط خودم دارم پارو میزنم داخ ...

آره. گفتی نمیدونی دوری می‌کنه یا مدلشه. در هر دو صورت به نظرم گزینه مناسبی برا دوستی نیس. 

آدم بعضی وقتا ده سال با یکی دوسته و می فهمه الان دیگه براش دوست نمیشه. و با یکی دیگه دوست میشه که صمیمی تر از دوست ده سالشه. آدما به مرور زمان تغییر میکنن و ایده آل هاشون رشد میکنه. شاید اون همکلاسی خوبی برات بوده ولی دوست خانوادگی خوبی برات نشه مثلا

اگه بخواد قطع کنه و رودرواسی باشه که تموم میشه. اگرم سرد باشه باز تو انرژی خودتو صرف کسی نکردی که همیشه سرده . این آدمای سرد یه وقتایی ممکنه دست و پاتم بگیرن و زمین گیرت کنن. چن مورد دیدم

آره. گفتی نمیدونی دوری می‌کنه یا مدلشه. در هر دو صورت به نظرم گزینه مناسبی برا دوستی نیس. آدم بعضی ...

متشکرم عزیزم💖

کمک بزرگی بودی، راه درستش همین چیزی هست که گفتی

رابطه ی هفت ساله تموم میشه، من قبلاً دوتا چیز دیگه مثل این تجربه کردم، یه هشت ساله و یه نه ساله، حس ...

عزیزم حس طرد شدنه از این میاد که مغزت از دو رابطه دو رابطه قبلی به اشتباه یاد گرفته که من در نگه داشتن دوستی های طولانی مدت ناتوانم. درکت میکنم و حق داری ناراحت باشی و برات تلخ باشه. به خودت زمان بده و اجازه بده این تلخی رو حس کنی. یه نامه که هیچ وقت قرار نیس برا دوستت ارسال کنی بدون سانسور بنویس و همه حرفاتو به دوستت درش بنویس: از خشم، دلتنگی، قدردانی برای روزای خوب، دلخوری برا سرد شدن‌ها و حس رهاشدگی و‌‌‌‌‌‌‌.....

و نگاهتو به رابطه های دوستی تغییر بده. اون دوستی کات نشده. فصلش تموم شده. مثل فصلِ یه کتاب. و شروع یه فصل جدید.