2777
2789
عنوان

در رابطه با دوستم به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست
عزیزم حس طرد شدنه از این میاد که مغزت از دو رابطه دو رابطه قبلی به اشتباه یاد گرفته که من در نگه داش ...

متشکرم، حرف هات از اون حرف های بود که واقعا بهش احتیاج داشتم، راستش وقتی تاپیک رو زدم اصلا امید نداشتم جواب درستی بگیرم، خداروشکر که هنوز این سایت کاربرهای خوبی مثل شما رو داره❤️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

متشکرم عزیزم💖کمک بزرگی بودی، راه درستش همین چیزی هست که گفتی

قربونت عزیزم. 

به نظرم بشین بنویس از هفت سال قبل چه تغییراتی کردی. قبلا چه نیازهایی داشتی الان چه نیازایی داری و چرا دیگه این دوستی نیازاتو برطرف نمیکنه. تمرکزتو از روی اینکه اون منو طرد کرده، ببر روی اینکه من در حال رشد و شناخت نیازای خودم هستم.

و عمق یه دوستی رو از کیفیت لحظاتش بسنج نه از مدتی که گذشته. منم یه دوستی طولانی داشتم با هم کلاسی کلاس هشتم. یه روز دقت کردم دیدم لحظه هایی که باهاش بودم برا من کیفیت نداشته و همیشه من بودم که داشتم ساپورتش میکردم. و دیگه پیگیرش نبودم....چون اصلا در لول و سطحی نبود که بتونه درک کنه رابطه ی دوستی چیه. منم چن باری باهاش حرف زدم ولی فایده نداشت و از وقتی کنارش گذاشتم دوستای جدید پیدا کردم و ...... توام الان دو ساله میگی هیچ کششی از اون حس نمیکنی.

دنبال دوستی باش که با برنامه ها و اهداف و شخصیت امروزت همراستا باشه نه کسی که فقط برات یادآور گذشته اس. خودت آدم گذشته نیستی....

این حست حس درد رشده. بهت فرصت میده خودتو بیشتر بشناسی و از الگوهای تکرار شونده ی مغزت که دیگه بهت خدمتی نمیکنه رو بشکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف داری. یه پیام طولانی دیگه هم نوشتم خخ

تا باشه از این پیام های طولانی😁

یه سوال بپرسم؟ شما روانشناسید؟ اگر نیستید مشخصه مطالعه دارید، کتابی برای پیشنهاد به من دارید؟ چیزی که ازش حس خوب گرفته باشین

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

تا باشه از این پیام های طولانی😁یه سوال بپرسم؟ شما روانشناسید؟ اگر نیستید مشخصه مطالعه دارید، کتابی ...

نه ولی کتاب زیاد میخونم. هر روز.

دو تا کتاب که به شناخت خودت کمک میکنه:

۱. زندگی خود را دوباره بیافرینید 

۲. ده نکته از معرفت نفس

دومی باریکه ، اولی قطوره

میشه برا منم حس بری کی باردار میشم؟چند مدته ک اقدامِ بچه دومم...

عزیزم من صرفا یه آدم عادیم....

فقط محض سرگرمی و حدس بود اون حرفم، انشالله خدا هرچی به صلاحه پیش بیاره در زندگیتون 🙏🏻❣️