2777
2789
عنوان

ماجرای منو و خواستگارم

384 بازدید | 37 پست

انقد دلم پره که دارم منفجر میشم یه مدت قبل تقریبا ۶ ماه قبل منو دیده بودن خانواده آقا و خوششون اومد و همونجا شماره گرفتن( خواستگاری سنتی)(باز الان نگید اه حالمون بهم خورد خواستگاری سنتی همینه برو دوس شو وفلان... من الان واقعا در شرایط درست شنیدن نقد و بررسی درباره نحوه صحیح آشنایی نیستم )

خلاصه ۶ ماه قبل منتظر تماس بودیم و زنگ نزدن تا برج ۵ 

زنگ زدن و اومدن و پسره از اول تا آخر گفت من پول ندارم ندارم ندارم شما بالاترید و ماشین ندارم خونه ندارم و...

خب منم ردش کردم 

بلافاصله بعدش پشت هم زنگ زنگ زنگ و واسطه فرستادن که بزارید یه بار دیگه بیایم پسرمون نتونسته بیان کنه خونه داره و پول داره و...نتونسته بیان کنه بزارید بیان دوباره

بعد از یه ماه اجازه دادیم اومدن دوباره پسره گفت ندارم... خونه ندارم ماشینم ندارم اوضاعمم داغونه به حرف بقیه هم کار نگیرید من ندارم عروسیم نمیتونم بگیرم و....

آقا منو بگی حس میکردم مسخرم کردن با خودم  گفتم خیله خب پس هیچی

به معرفم همینو گفتیم نه و  گفتیم بابا این شرایطش همینه معرف رفته بود بهش گفته بود خب تو که داری چرا هی میگی ندارم و...گند زدی که ...اونم گفته بوده اره اشتباه کردم بد حرف زدم...

دفعه سوم قرار گذاشتن که بزارید حرف بزنن و...با پادرمیونی معرف رفتیم حرف بزنیم 

این دفعه نگفت ندارم و...خیلی خوبم پیش رفت اما بعدش دیگه نه زنگ زد نه خبریشون شد....خیلی ناراحتم حس میکنم بازیچه اش شده بودم 😔

برا حال دلم دعا کنید 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ادم تعادل روحی روانی نداره تو هم نباید برا بار سوم بهش فرصت می دادی

۵ ۶ نفرو واسطه کردن که دوباره بیان

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
چطور سه بار راهش دادید؟ شانس آوردی دختر

انقدر اصرار میکردن

خودش و خانوادش دائم میگفتن ما میخوایم

عزیزم🩵🩵🩵

حس شما قابل درکه

🔴 من یه هشداری بابت خواستگاری سنتی برای اینده به شما بدم ، اولا باب اشنایی رو بذار بیرون خونه و تمام

اگر از پسره خوشت اومد اوکی بود پاشون به خونتون باز شه

این از این !

نکته دوم

🔴🔴 یسری از خواستگاری های سنتی ، به زور خانواده ست

مثل ایشون!

یسری مردا ، مرد نیستن

پسر بچه ان

عین پسر بچه که شیشه شیر دستشه فقط دنبال مادره میرن

نه به دل خودشون زندگی میتونن بکنن نه به دل مادره

چنین اشخاصی اصلا برای زندگی مشترک فاجعهههه ان

چون تصمیم گیری کلللللل زندگیت

بر اساس نظر خواهر یا مادر طرف میشه

مردی عملا تو زندگیت نداری!!

🔴🔴🔴 شما یکم ساده ایی قشنگم🩷

و این ایرادی نداره شما تجربه کسب کردی

ایشون با زبون بی زبونی داره بهت میگه

خانواده دارن زورم میکنن و من میام جلو

تو جواب رد بده و تموم شه بره

معرف و خانواده میگن داره

خودش هی میاد میگه ندارم ندارم

خب بحث همینجاست

تو متوجه نشدی داره فراریت میده

اصلا دوباره قبول نکن

معرف اینسری زنگ زد

مادرت یا پدرت بگه ایشون پسرشون قصد ازدواج نداره 

ایشالا یکی دیگ

همین !!

تمومش کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

لابدخودش نمیخادزن بگیره خانوادش زورش میکنن

اتفاقا اینو گفتم بهش معرفم بهش گفته بود 

جواب داده بود نه من میخوام میترسم ولی

وااااا،مشکل داشته پسره،حتی اگه ده نفر هم بفرسته واسطه کنه قبول نکن باهاش همکلام بشی چه برسه بخواد بیاد خونتون،احتمالا این از اون دسته آدمای خوددرگیره که بگه کسی منو بخواد با نداریم هم میخواد نه بخاطر پول،خب اسکول باید شرایط اولیه رو داشته باشی نه اینکه هی بگی ندارم ندارم ،مگه پسر ایلان ماسکی ؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)