2777
2789
عنوان

ماجرای منو و خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این پسره مشخصه با خانواده اش به تفاهم نرسیده 

یا دوست نداره ازدواج کنه خانواده اش زورش کردن 

یا اینکه یه سری اخلاق بد داره خانواده اش میخوان لاپوشونی کنن 

و یه سری احتمالات دیگه 

ولی اینو بهت بگم شهر ما کوچیکه بعد ۶ یا ۷ سال عاقبت این خاستگارای آوارمون رو تازه داریم میبینیم و میفهمیم که اون موقع مشکل از ما نبوده پسرای اینجوری یا ده پونزده سال خونه ی این دختر اون دختر رو میگردن یا ازدواجشون ناموفق میشه 

پس اصلا فکر نکن تو بازیچه ای اون خودش نمیفهمه تو زندگیش چند چنده 

مورد داشتیم طرف ۴ تا پسر داشت سر پسر اول انقدر التماس کردن که بذاریم بیان خونمون اومدن و رفتن و خبری نشد الان بعد چند سال برای پسر دومیشون زنگ زده بودن باز معلوم پسندیدن یا نه😐کلا آواره ان اینا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۵ ۶ نفرو واسطه کردن که دوباره بیان

میفهمم خانواده اش پسندیدن و میخوان 

خود پسره نمیخواد چون یا تعادل روانی نداره یا هم میخواد خانواده اش رو اذیت کنه که دیگه براش خاستگاری نرن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااااا،مشکل داشته پسره،حتی اگه ده نفر هم بفرسته واسطه کنه قبول نکن باهاش همکلام بشی چه برسه بخواد بی ...

نه پسره نگران پولش نیست

میخواسته استارتر رو فراری بده

زورشم به مادر خودش نمیرسیده

میخواسته هم استارتر ردش کنه

هم مادرش راضی باشه ازش که به حرفش اومده خواستگاری ایشون

برا همینه هی میگفته ندارم ندارم

به زور خانواده میومده جلو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من حدس میزنم پسره کسی رو میخواد خانواده باهاش مخالفن مجبورش کردن بیاد خواستگاری شما عمدا کاری میکنه ...

به معرف گفته بود من دخترشونو میخوام ولی میترسم و...

خودمم بهش گفتم اجبار نکنن خانوادت و... گفت نه اجبار نیس من میخوام ازدواج کنم 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
خوب خودتون 3 بار چراغ سبز دادین ک بیان، حالا حال دلت با دعای ما خوب میشه؟؟

جمله آخرتونو میتونستید نگید 

خیلی ممنون از دیدگاه و نظرتون

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...