2777
2789
عنوان

چرا انقدر بیماری های بد زیاد شده

175 بازدید | 17 پست

شما تو خانواده درجه یک‌تون این بیماری ها هستن؟

سرطان ، دیابت نوع یک ، ام اس پیشرونده ، اوتیسم و ...

؟ خیلی خیلی زیاد شدن و واقعا آدم می‌ترسه 

یجا خوندم فکر کنم همین نی نی سایت بود که از هر ۸۴ بچه ای که دنیا میاد یکیشون اوتیسم داره 

من دارم فکر میکنم که چرا واقعا؟

چرا انقدر باید مریضی زیاد باشه...

😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره، خواهرم سرطان داشت ک در اثر بیماری ژنتیکی بود خودم اون بیماری لعنتی رو دارم

لعنت بشه مادربزرگ حیوونم ک با پدرم خانواده‌اس نگفتن  من و مادرم رو ب داغ خواهرم نشوندن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

آره 

چرا واقعا 

بخاطر سبک زندگیه؟ تغذیه و اینا؟ یا از چیز دیگه ست

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

بچه داداشم اوتیسم💔

اوتیسم شدید یا خفیف؟ من شنیدم خیلی فرق هست بین شدید و خفیف 

حتی اون بازیگر فرار از زندان  ونت وورث میلر توی نقش مایکل اسکافیلد هم چند سال پیش فهمیده اوتیسم داره 

امینم . خواننده معروف ، اونم اوتیسم داره

😉
اوتیسم راطب سنتی میگه بخاطر واکسن هست و یکی بخاطر خوردن قرص استامینوفن در بارداری...البته میگن اگه گ ...

ترامپ همین چند روز پیش توی سخنرانی اش گفت میخوان واکسن ها رو برای بچه ها حذف کنن، و یکی از دلایل مهم اوتیسم میدوننش . 

من به گناه و .. این خضعبلات اعتقادی ندارم عزیز . اونایی که کلی ظلم میکنن از همه سالم ترن ذره ای هم عذاب وجدان ندارن

😉