2777
2789
عنوان

پسری که گذشته خرابی داره رو بذارید کنار

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 52 پست
دختره ۱۸ سالشه میگه من پسر دهه شصتی دوس دارم خبر نداره بدبختی در کمینه

افرین دقیقا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
هنوز ازدواج نکردم نامزدی هستیم میدونم گذشتشو ولی گولم زدن ک همه گذشته داشتن و ....من باهاش ادامه داد ...

منم قبلن همچین رابطه ای داشتم ولی رل بودیم 

کات کردم و تا یکماه عذاب کشیدم 

گریه هامو کردم اما کم نیاوردم و برنگشتم 

یکسال میگذره و آدم شادی شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من اصلا اینطور نشد🫤😐

یعنی گذشته بدی داشت و الان سر به راهه؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

من اصلا چندشم میشه حرف عاشقانه ای که به من بزنه بدونم به بقیه هم زده، حالم از مرد با تجربه بهم می خوره

منم فقط قیافه داشت چوبشو خوردم

ازدواج کردی یا رابطه دوستی ساده؟

دقیقا تو اون تاپیک منم بودم با کسی نامزد شده ک با افراد مختلف بوده روابط جنسی متعدد داشته ب اضافه بد اخلاقی پرخاشگری و دست بزنی سر مسایل کوچیک  قبل نامزدی همه رو گفته بازم میگن ن توروخدا نگید طلاق !پس ادامه بدید  ب بد بختی 

خیلی حق گفتی واقعا... ولی میدونی چیه عزیزم بدا دوست داشتنی تر شدن،من هرچی دختر دورو ورم میبینم که خیلی شدید عاشق یکی شدن یایکیو خیلی دوست داشتن طرفشون معمولا همین پسرای بد بودن که نمیدونم واقعا چه جذابیتی دارن که دخترا بیشتر جذب این بیشرف ها میشن.. من خودمم تو موقعیتش گیر کردم خیلی شدید از ی پسره خوشم میومد و فهمیدم طرف ب همه دخترا ی دستی کشیده 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

به نظرم به جای اینکه انقدر دمبال ایراد گرفتن باشید از گذشته و اینده اینا دمبال انسانیت باشید همین کلید خوشبختی اگه دمبال چرت و پرت باشید مث ماشین خونه پول ان چنانی قیافه همه چی تموم بخاد باشه نمیاد با شما بیادم مث یه وسیله اید خیلی کم پیش میاد یه پسر همه چی تموم واقعا همه چیشو برای یه دختر بده منظورم پول دار و قیافه داره

البته اگه دختر خودش پاک باشه هر زمینی رو شخم بزنی غیر ممکنه از دوش کرم در نیاد گذشتذ هر کس بن خودش م ...

اخه بعضیا گول می خورن، بحث شخم نیست، ادم ل...شی مشخصه با ادم سالم 

مرد جماعت تنوع طلب یسری ها اب نیست وگرنه ماهی گیر خوبین 

اونی هم ک میبینی کاری نمیکنه چون هیچکس بش راه نداده وگرنه مرد جماعت با ی چراغ سبز وا میده مگ اینکه دیگ نون حلال خورده باشه و خود کنترلی داشته باشه

به نظرم به جای اینکه انقدر دمبال ایراد گرفتن باشید از گذشته و اینده اینا دمبال انسانیت باشید همین کل ...

اخه دهتر پولدار و قیافه دار هم کم نیست.