2777
2789
عنوان

پسری که گذشته خرابی داره رو بذارید کنار

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 52 پست
رابطه دوستی که به ازدواج نرسید چون بی عرضه بود

خدا رو شکر

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا تو اون تاپیک منم بودم با کسی نامزد شده ک با افراد مختلف بوده روابط جنسی متعدد داشته ب اضافه بد ...

دقیقا یکی دیگه ریپلای زده منو، میگه مگه ایراده، خب مشخصه تو هم دختر خرابی هستی که خراب بودن طرف مقابل برات اوکیه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
باید بگردی با هم سطح خودت یا به اندازه تلاشت ارزو کن یا اندازه ارزوت تلاش کن

بنده به شخصه خیلی از استاندارهای جامعه بالاترم، ولی بحثم خودم نیست بحثم دخترای مظلوم و ساده هست. 

هوف تاثیری که گذاشته روی روحم جبران نمیشه

متوجه هستم، جلوی ضررو هر جا بگیری منفعته. 

بنده به شخصه خیلی از استاندارهای جامعه بالاترم، ولی بحثم خودم نیست بحثم دخترای مظلوم و ساده هست.

دختری که از روی احساسات نه از روی عقل ادمشو انتخاب کنه هیچ وقت بد نمیبینه 

بدبختی اینه انقد اعتماد به نفسمو کوبیده حس میکنم چیو از دست دادم

ای خاک بر سرش، ولی خب دوره داره مشکلت ، دورش رد بشه اوکی میشی سعی کن دربارش حرف بزنی تا زودتر بحرانت تموم بشه. 

ای خاک بر سرش، ولی خب دوره داره مشکلت ، دورش رد بشه اوکی میشی سعی کن دربارش حرف بزنی تا زودتر بحرانت ...

حرف میزنم خیلی ولی بازم میام سرپله اول از بس منو هی دنبال خودش کشونده حس پوچی دارم

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)