2777
2789
عنوان

پسری که گذشته خرابی داره رو بذارید کنار

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 52 پست
حرف میزنم خیلی ولی بازم میام سرپله اول از بس منو هی دنبال خودش کشونده حس پوچی دارم

چند وقته کات کردی؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چند وقته کات کردی؟

4 روزی میشه کلن کات زیاد داشتیم و هربارم برای برگشت باید کلی پیام میدادم و خاهش میکردم جواب بده
نه از روی قیافش دنبالش برم بگم وای از دستش بدم دیگه تمومه دوستش داشتم واقعا و چون دلایل بچگانه ایی بود نمیخاستم از دستش بدم
ک این اخری تاپیک های قبلیم هست گفت خانواده ام مخالفن

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجریه شخصی من حتی با کسی که قبلا نامزد داشته و خیانت دیده ازدواج نکنید چه برسه به کسی که شهر را آباد ...

افرین باید تاوان گذشته رو بدید. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
4 روزی میشه کلن کات زیاد داشتیم و هربارم برای برگشت باید کلی پیام میدادم و خاهش میکردم جواب بده نه ا ...

اولا اصلا فکر برگشت رو نکن.

دوما به خودت زمان بده چند ماه حداقل حالت بده و توی بحرانی، ولی خب درست میشه، حداقل یکسال به خودت فرصت بده، برنگردیا.

اولا اصلا فکر برگشت رو نکن.دوما به خودت زمان بده چند ماه حداقل حالت بده و توی بحرانی، ولی خب درست می ...

فکر برگشت نمیکنم اصلا و ابدا چونکه ارزش من برای اون دو روز حرف شنیدن بود یارو چندسال برای یکی تلاش میکنه بازم نمیگه چند سال تلاش کردم من سر دو روز گفت بسمه دیگه خدافز
میدونم منم منتظرم همین چند ما بره من شخص خاصیو از دست ندادم ی ادم بدبین که سرکوچیک ترین مسائل رابطه رو تموم میکرد بددهنی داشت و حتی میگفت دست بزن دارم شدیدا هم بد قهر بود و بی درک ولی بازم ته دلم میگم اگه بره با ی نفر برای اون خوب شه چی:)

فکر برگشت نمیکنم اصلا و ابدا چونکه ارزش من برای اون دو روز حرف شنیدن بود یارو چندسال برای یکی تلاش م ...

بره با یکی دیگه خوب بشه، مگه ادم قحطه؟ ۸ میلیارد ادم روی کره زمینه ها، میدونی یعنی چی؟ یعنی یکیش مطابق میل تو نیست؟، فعلا به فکر درمان روح اسیب دیدت باش، بعد که از این دوران عبور کنی مطمئن باش اوکی میشه، کتابای خودیاری و پادکست های خوب هم گوش بده، واقعیتش اینه که هر چی می خوای میشه اگه نا امید نباشی. 

بره با یکی دیگه خوب بشه، مگه ادم قحطه؟ ۸ میلیارد ادم روی کره زمینه ها، میدونی یعنی چی؟ یعنی یکیش مطا ...

دارم سعی میکنم واقعا
میدونم اینارو ولی بازم ی حسرتی ته دلم  میگه کاش من جای اون دختره بودم