2777
2789

طرف شهر رو آباد کرده، فقط چون پول و قیافه داره دختران سرزمینم دل می بازن.

کسی که طعم تنوع رفته زیر زبونش دیگه ترک نمی کنه، این آدم خائن بالفطره هست.

تاداخر عمر مجرد بمون ولی با همچین ادمایی نرو.

یکی تاپیک بغلی ریپلای زده مگه دوست دختر داشتن ایراده؟ خیلی جالبه که عزت نفس دخترا تا کجا پایین اومده.

یکی می بینی دو تا رابطه ازدواجی داشته نشده، رابطه جنسی هم اتفاق نیوفتاده، اون قابل توجیهه، ولی وقتی طرف با همه بوده، اصلا خودش هم شکاک میشه، مریض میشه، بعد شما به این ادم بله می گید؟ خود دانید حداقل بعدا نیاید بگید طرف خیانت کرد، اگه ادمی که رابطه جنسی داشت ادم درستی بود همونو می گرفت، نمی رفت بعدیا رو هم تست کنه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی اینارو نیاید باز کردباید تمیز زندگی کننمرد با گذشته داغون مرد زندگی نمیشه

حالا بیا به بعضی دخترا ثابت کنن، البته اون دخترایی که اوکین خودشونم کم خراب نیستن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
واقعا حق ترین تاپیک

عزیزمی

قبل ازدواج می‌دونستی گذشتشو؟

هنوز ازدواج نکردم نامزدی هستیم میدونم گذشتشو ولی گولم زدن ک همه گذشته داشتن و ....من باهاش ادامه دادم ولی الان دیگ عاشقشم نمیتونم اصلا وابستگی شدید عاطفی دارم بهش

ازدواج با این افراد ینی سلام زیگیل تناسلی سلام خیانت سلام بدبختی تا ادم عمر 😆

سلام شک و تردید، خداحافظ عزت نفس

هنوز ازدواج نکردم نامزدی هستیم میدونم گذشتشو ولی گولم زدن ک همه گذشته داشتن و ....من باهاش ادامه داد ...

می فهمم سخته، به نظرم صلاحیت سنجی سخت انجام بده بسپر دست یه مرد توی خانوادت یا مشاور، این مردا اولین حرفی که میزنن میگن همه گذشته داشتن. در صورتی که همونطور که دهتر سالم هست، پسر سالم هم هست.