2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم از دست شوهرم خلاص بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 48 پست
بیشتر سر خانوادش

اینم بدتر چرا بخاطر دیگران زندگی خودتونو تلخ میکنین 

شوهرم همیشه یه چیز میگه میگه خواهرم مادرم برادرم زندگی خودشونو دارن شوهر زن خودشون ماهم همدیگه رو هیچوقت بخاطر دیگران زندگیمون و تلخ نکنیم اول  آشنایی گفت واقعا مردامون باید به این نتیجه برسند الویتشون زن بچه هاشونن

به مامانت بگو چیزیش نگیره عادتشه، بگو خوبه ها ولی دلش میخواد این طوری اذیت کنه،. بگو حوابشو ندین

اونم هر دفعه عصبانی میشه جیگرش شده خون دیگه تحملش نداره

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم هر دفعه عصبانی میشه جیگرش شده خون دیگه تحملش نداره

خیلی شرایط سخت شده، شده مثل من و مامانم، شوهرم کلا مامانمو روانی کرد، منم سادگیمو گذاشتم کنار و شر شدم و رفتم افتادم به مامانش. دیگه یه جایی میگفت مامانم مريضه چیزی بهش نگو میگفتم باید بکشه. 

نمیدونم درست بود یا نه، چون صد درصد هم دزست نشده 

ولی با 1480 مشاوره رایگان داره مشورت کن شاید اونا بهتر راهنمایی کنن

این مشاور برو نیس

خودت باید بری مشاوره باور کن تو بی خیال نیستی وفتی بی خیال بشی از زندگی لذت میبری. 

همین الان بگو مسکل شوهرت جیه؟ 

10 مورد را نام ببر. برای خودت بنویس، بعد بگو کدومش منو میکشه؟ میفهمی خیلی هاش اصلا مهم نیست

خیلی شرایط سخت شده، شده مثل من و مامانم، شوهرم کلا مامانمو روانی کرد، منم سادگیمو گذاشتم کنار و شر ش ...

فکر نمیکنم این درست بشه امیدی به مشاوره ندارم  از بس گریه کردم سرم میخواد بترکه حاضرم همین الان بمیرم یا بلایی سرم بیاد که راحت بشم از دستش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما با بچه طلاق گرفتین؟

طلاق نگرفتم، داریم زندگی می‌کنیم، اوضاع از حاملگی م بهتر سده سرم به بچه گرمه، اونم اذیت میکنه ولی محلش نمیدم ناباورانه میاد معذرت میخواد که البته تو سرش بخوره

خودت باید بری مشاوره باور کن تو بی خیال نیستی وفتی بی خیال بشی از زندگی لذت میبری. همین الان بگو مسک ...

مشکل خیلی داره 

پول نداره اخلاق  نداره خانوادش اذیتم میکنن اونم به حرف اوناست  هیچ اهمیتی به من نمیده الان من باردارم درکم نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی شرایط سخت شده، شده مثل من و مامانم، شوهرم کلا مامانمو روانی کرد، منم سادگیمو گذاشتم کنار و شر ش ...

اره گاهی باید مثل خودشون با خودشون رفتار کرد تا شاید یکم زشتی حرفا و رفتاراشونو بفهمن. حرفم زد نهایت میگی تازه مثل خودت شدم.