2777
2789

جیگرم کرده خون تا یه حرفی میزنم زنگ خونمون میزنه دعوا میکنه  اونا هم پشتم نیستن که طلاق بگیرم  هیچکس تو زندگیم ندارم هر روز کارم شده گریه من ناخواسته هم باردار شدم با این وضعیت هر روز جیگرم خون از دستش امروز از بس گریه کردم  چشام شده خون اصلا عین خیالش نیس دیگه چاره ای جز خودکشی ندارم شما جای من بودین چکار میکردین من نمیدونم خدا چرا تاوان  این همه ظلمی که در حق من میشه رو نمیگیره

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواهاتون سر چیه؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

این شوهر منه تا تقی به توقی میخوره میگه زنگ میزنم مامانت، زنو میزتم مامانم 

اینا کودکن بزرگ نشدن باید چیزی بهش نگی 

من راه زفته ی تو هستم توی بارداری خواستم درستش کنم مدام کل کل، الان که دیگه سر به سرش نمسذارم و عصبانی میشه هیچی نمیگم ادم شده و بهتر شده

ببخشید اما شوهرت چقدر بچگانه رفتار می کنه. یه بار بهش بگو احمق، مرده گنده شدی داری بابا میشی .... همبن مدلی میخوای بابا بشی یه ادم احمق بچه صفت روانی... بعضی وقتا غرورشو نشونه بگیر ،مردا رو غرورشون حساسن، شاید بهش بربخوره یکم بالغانه رفتار کنه🧐

خب خودت رو بکشی چی میشه اون راحت میره زن میگیده تو خودت جهنمی میکنی زندگی ات بکن به فکر خودت و بچه ا ...

واقعا این زندگی نیس که من دارم  هر روز واسم شده جهنم 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سوال چرا زنگ میزنه خونتون؟

که چی بگه؟ چه فایده ای داره؟

روحیت حساس شده 

میدونی تنها راه خوابیدن این کاراش چیه؟ بی محلش کن حتی اگه زنگ هم زد تو سرد و بی حس باش نسبت به کارش و نذار تاثیر بذاره رو اون کاری که میکنی انگار روح از کنارت رد شده

حتی اگر خانواده هم زنگ زدن و دعوا شد باز بی حس و بی اهمیت باش و هیچی نگو و کار خودتو بکن و نادیده بگیر حتی اگه اومد کارتو مختل کنه