2777
2789
عنوان

بکارتم رفت ینی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 69 پست

ببین پاک بودن به بکارت نیست اگه هم زبونم لال بهم خورد خیلیا بدون پرده بکارت رفتن سر خونه زندگی توهم میتونی 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مراقب بارداری باش. 

بقیه اش لذت ببرین 

دیگه عقدی زنشی.  فقط حاملگی ناخواسته تو عقد افتضاحه 

بکارت چیری نیست

تو مه معاشقع داری همون رابطه اس حالا بره تو نره فرقی نداره

چقد کم ماله ما یه لگن شد تقریبا

چ خبره گوسفند سربریدین

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

با یبار دوباره ترمیم میشه حرف اینایی ک میگن شوهرته و عقدین و فلان گوش نکن هرکی یه رسمی داره رعایت کن

با یه بار دوبار ترمیم میشه؟؟؟؟😅😅😅عجب!!!!!!

کدوم پزشکی همچین نظریه ای داده؟؟؟؟ 

این اتفاق دقیقا واسه منم افتاد

بنظرت درسته یا اشتباهه؟ ت عقد؟

بچه ها همتون نظرتون بگید

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻