2777
2789
عنوان

چطور خودمو با جاریم مقایسه نکنم از همه نظر اونا بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 54 پست
بع هر حال هر هفته ک میبینمشون چ مشکلی هیچی نیست همیچشون خوبه بچه د شغل شوهرش خودش خونه و ماشین

اشتباه میکنی 

مطمئن باش اونام مشکلاتی دارن 

اون هفته باهمسرم دعوای شدیدی کردیم، درحالیکه شب خونه مادرش دعوت بودیم، مهمونی رو هم رفتیم، مادرش گف چشمات چرابادکرده گفتم ویروس گرفتم ، ازصبح سردردم ،اصلن متوجه نشد، داروسرماخوردگی گرفتم ازش خوردم

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بع هر حال هر هفته ک میبینمشون چ مشکلی هیچی نیست همیچشون خوبه بچه د شغل شوهرش خودش خونه و ماشین

عزیزم اونا هم مشکل دارن ولی منتها بروز نمیدن.

همین خانواده ما ، خودمون خونه تو شهر داریم ولی شریکی هست ، هیچ کسم نمیدونه خونمون شریکی هست ، از خرخره تو قرض و بدهی هستیم ، پیکانمون خرابه پول درست کردنش نداریم ، با این حال مادرم وانمود می کنه خیلی پولداریم ، النگو بدل کرده دستش هرکی میبینه میگه طلا هس 

چون دوست نداره کسی از زندگیش خبردار بشه 

دیگه تصمیم با خودته یا مقایسه و حسودی کنی ، افسردگی بگیری!

یا اینکه بیشتر تلاش کنی واسه زندگیت

اشتباه میکنی مطمئن باش اونام مشکلاتی دارن اون هفته باهمسرم دعوای شدیدی کردیم، درحالیکه شب خونه مادرش ...

اخه رابطشون دارم میبینم 

بهم تعارف غذا میکنن 

چیزی بینشون نیست

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اینوه با افتخار سربلند میکنه میگه شوهرم استاده

تو ری اکشن نشون نده 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم اونا هم مشکل دارن ولی منتها بروز نمیدن.همین خانواده ما ، خودمون خونه تو شهر داریم ولی شریکی هس ...

درسته 

واقعا راس میگی ادم افسردگی میگیره

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اخه رابطشون دارم میبینم بهم تعارف غذا میکنن چیزی بینشون نیست

ماهم تعارف کردیم حرف زدیم

یک درصد مسائل داخل خونه رو بیرون نمیبرم

برگشتنی ،بازقهر و.... 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

تو ری اکشن نشون نده

چی بگم 

خدا کمک کنه 

بتونم 

تو خودم نریزم

عزمزم من درکت کردم

خونه هامون کنار همه

شوهرش فوقالعاده خوش اخلاق و محترم

بچه هاش مودب و با شخصیت و درسخون و موفق

خوده جاریم تاج سر همه بخاطر اینکه شوهرش پسر بزرگه و رئیس خانواده

شوهر من یه آدم معتاد فوقالعاده بد دهن و بی ادب بد اخلاق و عصبی و لجباز و خود رای جز خودش استغفرالله خدا رو هم قبول نداره

بچه من مثل فرشته هاس خودمم از هز لحاظ از جاریم سرگرم ولز بخاطر شوهرم همیشه غصه میخورم موهام سفید شدن و ناخودآگاه مقایسه میکنم جون به هیچ وجه من و بچه ام احترامی که به جاریم و بچه هاش میذارن رو نداریم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم اونا هم مشکل دارن ولی منتها بروز نمیدن.همین خانواده ما ، خودمون خونه تو شهر داریم ولی شریکی هس ...

دقیقن

ماهم تعارف کردیم حرف زدیمیک درصد مسائل داخل خونه رو بیرون نمیبرمبرگشتنی ،بازقهر و....

درسته 

شاید اونم حودشو با تو مقایسه میکنه پز شوهرشو میده که جبران بشه

اخه اون نیازی به پول نداره 

و کار نداره

چی بگم خدا کمک کنه بتونم تو خودم نریزم

بنظرم زندگیشون اصلنم حسودی نداره

شما الکی پیش خودت بزرگشون میکنی

استاد دانشگاه ک حقوقی نداره پول تو شغل ازاد

شماهم‌بکوب بشین‌بخون براازمون‌اموزشپرورش استخدام رسمی بشی

دیگه فرصت فکرم نداری

بنظرم زندگیشون اصلنم حسودی ندارهشما الکی پیش خودت بزرگشون میکنیاستاد دانشگاه ک حقوقی نداره پول تو شغ ...

عزیزم برای بابات صلوات فرستادم .

اره راس میگی چقد تنبلی کردم و نخوندم حیف واقعا حیف