2777
2789
عنوان

چطور خودمو با جاریم مقایسه نکنم از همه نظر اونا بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 54 پست
اونا اصلا گیری گوری ندارن همچیشون بجا و درست هست

مگه جاری از مشکلات شما خبر دارن ک شما از مشکلاتش خبر داشته باشی؟

اصلا زندگی بدون مشکل وجود نداره!

اصلا غیر ممکنه تو زندگی مشکل وجود نداشته باشه 

شما باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی جاری مقایسه می کنی

کورد نیستی مگه؟

ن عزیزم اشتباه گرفتی😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر شوهرت زرنگ تر و با عرضه تره چیزی برای رقابت وجود نداره بچه که دست خودتون نبوده دست خدا و سرنوش ...

اره چ جوری قبول میشن...چقد زرنگن 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ناخداگاه ادم تو مقایسه میفته

نباید بیفته 

کنترل کن

خودتو مشغول کن

من‌هیچ‌ برتری تو زندگی جاریت ندیدم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
مگه جاری از مشکلات شما خبر دارن ک شما از مشکلاتش خبر داشته باشی؟اصلا زندگی بدون مشکل وجود نداره!اصلا ...

بع هر حال هر هفته ک میبینمشون 

چ مشکلی 

هیچی نیست 

همیچشون خوبه 

بچه د شغل شوهرش 

خودش 

خونه و ماشین 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عه ببخشید میدونسم دوتا کاربری اینجوری داریم تو سایت ولی فکردم تو اونی

خواهش عزیزم 

نباید بیفته کنترل کنخودتو مشغول کنمن‌هیچ‌ برتری تو زندگی جاریت ندیدم

اینوه با افتخار سربلند میکنه میگه شوهرم استاده 

به لحاظ ظاهری کدومتون زیباتر. هستید؟

من عینکی ام و بیبی فیس تر من سبزه 

اون قد بلند  سفید 

ولی دوستام عکسشو دیدن میگن من خوشگلترن 

یا شاید بع خاطر اینکه دوستام بودن😆😆

برا خودت مهم کردی وگرنه شرایط شما مشابه اوناست تقریبا. تو شاغلی جاریت نیست. حالا شوهر اون استاد دانش ...

اون نیازی ب کار نداره 

عزیزم مطمئن باش اونا باهم همدل و همراه هستند..

برادر شوهر من کارگر خونه داره با کلی طلا،وسیله به خونه عالی،بعد من شوهرم از نظر اجتماعی خیلی بالاتره لنگ به فرشم ، مستاجریم ،هیچ طلایی نداریم،چون شوهرم اصلا منو حساب نمیکنه،فکر میکنه زن یه موجود بی ارزشه که فقط باید کلفتی کنه و بشور وبسابه ،ته مانده ی غذا بخوره ،از شوهرش چیزی نخواد ،رانندگی نکنه ،بدون اجازه شوهر ش جایی نره،،من الان به مرده ی متحرکم که نمیتونم حتی کارای روزمرمو انجام بدم