2777
2789
عنوان

چطور خودمو با جاریم مقایسه نکنم از همه نظر اونا بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 54 پست
عزیزم برای بابات صلوات فرستادم .اره راس میگی چقد تنبلی کردم و نخوندم حیف واقعا حیف

قربونت برم‌،

انشالله حاجتروا باشی

انشالله برسی برهر چی ک میخای دیگه فکرت دوربرنمونه

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون نیازی به پول نداره و کار نداره

همه چیز نیاز مادی نیست 

من خودمم نیاز مادی نداشتم ولی بیرون از خونه مشغول شدم بخاطر اعتماد بنفس و عزت نفس و ارتباط گسترده تر با اجتماع چون اینجوری حالم بهتر میشه و تو خونه نشستن منو عقده ای و عصبی و افسرده میکنه

ببین چرا اعتماد بنفست کمه که با وجود قابلیت هات بازم به ناحق و کم لطفی در حق خودت داری خودتو عذاب میدی و مقایسه میکنی

اینکه بچه دار نمیشی از ضعف تو نیست پس چرا ...

بنظرم نیاز به مشاوره و تراپی داری

همه چیز نیاز مادی نیست من خودمم نیاز مادی نداشتم ولی بیرون از خونه مشغول شدم بخاطر اعتماد بنفس و عزت ...

واقعا چرا مشاوره 

امروز ایطور شدم 

اصلا مقایسه نمیکردم 

خودمو قبول دارم از بابت شوهرم خیلی حس بد میگیرم 

حس بی عرضگی اون اذیتم میکنه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
قربونت برم‌،انشالله حاجتروا باشیانشالله برسی برهر چی ک میخای دیگه فکرت دوربرنمونه

فداتشم 

شما ان شاالله حاجت روابشی عزیزم 🥰😍☺

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عزمزم من درکت کردمخونه هامون کنار همهشوهرش فوقالعاده خوش اخلاق و محترمبچه هاش مودب و با شخصیت و درسخ ...

الهی بگردم 

چقد سختته 

چقد بی انصافن که ایطور فرق میزارن

واقعا چرا مشاوره امروز ایطور شدم اصلا مقایسه نمیکردم خودمو قبول دارم از بابت شوهرم خیلی حس بد میگیرم ...

همون دیگ امروز استارت خورده کم کم اگر حلش نکنی مغزتو از هم میپاشه ایشالا شوهرت یه کار عالی پیدا کنه که از این بیشتر نقطه ضعفت نشه😘

الهی بگردم چقد سختته چقد بی انصافن که ایطور فرق میزارن

خیلی سخته و مشکل بزرگتر اینه که شغلشون باهم شریکه و خرج و مخارج شریک ولی شوهر نفهم من اصلا برای ما خرجی نمیکنه و پولی نمیاره ولی اون و زن و بچه ش ده برابر ماها خرج دارن و مسافرت و همه چی از پول شراکت میرن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....