2777
2789

شماهم زوارتون در رفته؟ خسته اید؟ دلتون یه خواب از شب تاصبح میخواد؟ دلتون یه دوش مفصل بدون استرس میخواد؟ دلتون یه خرید رفتن طولانی بدون استرس میخواد؟ دلتون برای دونفره هاتون تنگ شده... یه مهمونی راحت یه مسافرت راحت.... یه آرایشگاه راحت.... بچمو از جونم بیشتر دوست دارم اما خیــــــلی خستم 😞

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم منم اینجوری بودم یا بدتر

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
میگذره ولی خب مسافرت رو برو خریداتم بچه رو بسپار به مامانت برو

همیشه میسپارم به مامانم اونم دیسک کمرداره نمیتونه زیاد خودم وجدانم نمیپذیره

میگذره ولی خب مسافرت رو برو خریداتم بچه رو بسپار به مامانت برو

اتفاقا همشون رفتن سفر من ترسیدم بچه مریض شه نرفتم الان پشیمونم که نرفتم تو خونه پوسیدم

وای تو منی یا من توئم تازه از من دوتا هستن یه دو ساله یه ۱۱ماهه اینقدر از بچه شیر دادن بدم اومده خیلی خستم دلم میخواد خونم قشنگ مرتب کنم خودم مرتب برم یه دوری بزنم  با خیال راحت غذای مورد علاقمو درست کنم برم حموم مفصل خیلی سخته 🥲🤧

اتفاقا همشون رفتن سفر من ترسیدم بچه مریض شه نرفتم الان پشیمونم که نرفتم تو خونه پوسیدم

پسر من کولیک داشت هشت ماه شب وروز رو نفهمیدم چطو گذشت ولی خب فقطباید تحمل کردالانم یکسال ونیمشه هنوز نق میزنه واز تایمی که متولد شد دختربزرگم گفت هیچکس حق نداره تو گوش این بچه اذان بگه اذان دانلودکرد صوتی گذاشت تو گوشش حالا فقط راه میره وگریه میکنه که الله اکبر بذارید برام روزی ۵۰۰۰بار تو خونه ما اذان پخش میشه😭😭😭😭😭😭

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
پسر من کولیک داشت هشت ماه شب وروز رو نفهمیدم چطو گذشت ولی خب فقطباید تحمل کردالانم یکسال ونیمشه هنوز ...

خدا حفظشون کنه ، چرا نذاشت کسی براش اذان بگه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....