2777
2789
عنوان

اونایی که بچه زیر یک سال دارن حالتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 23 پست

عزیزم ما کردا یه مثال داریم میگه سالی مال سالی منال

یعنی یه سال خونه داری یه سال بچه داری و هر کدوم وقت خودشو داره الان خودتو زیاد خسته و درگیر مرتب و جمع کردن خونه زندگیت نکن از بچه کولوت و داشتنش لذت ببر بچه من دو سال ونیمه  و دلم برای بچگیش یه ذره شده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خدا حفظشون کنه ، چرا نذاشت کسی براش اذان بگه؟

راستش پدرشوهرم برا همه بچه ها اذان میگه اما خوب ذات خوبی نداره دخترم گفتش اگه قراره یه ادم پاک اذان بگه ترجیح میدم موذن زاده اردبیلی باشه تا هرکی که فقط تظاهر به مسلمانی میکنه هنوز یک دقیقه از تولدش نگذشته بود اومد تو زایشگاه وباگوشی گذاشت دم گوشش حالا فقط اذان آرومش میکنه مثلا واکسن زدنی اذان میذاریم اون ساکت میمونه وگریشو فراموش میکنه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما کردا یه مثال داریم میگه سالی مال سالی منالیعنی یه سال خونه داری یه سال بچه داری و هر کدوم و ...

عا من خومیش کوردم شنفتمه جاری سال مناله ارا من😁

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
وای تو منی یا من توئم تازه از من دوتا هستن یه دو ساله یه ۱۱ماهه اینقدر از بچه شیر دادن بدم اومده خیل ...

آره چاره ای جر صبر نیست☹️

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.