2777
2789
عنوان

لطفا بیایید

138 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من همونم که چهار سال عقد بودم.قرار بود خانواده شوهرم بیان قرار مدار عروسی بزارن من چل شدم گفتم نه.الان پشیمون شدم.و شوهرمم میگه نمیخوام ابن رابطه رو.ولی میدونم از ته دلش نیست.میخوام فردا با این همه مخالفت برم اهواز و خونه بگیریم و بریم سر زندگیمون.چون حاشیه زندگیمون زیاد شده.نظرتون چیه.خانوادمم مخالفن.ولی خودم دیدشونو نسبت به شوهرم خراب کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون در توانش نبود رسوماتو اجرا کنه.یا همش هی پی حرف دیگرون بوزم که از ظاهر شوهرم میگفتن.و باطنشو من میدیدم بقیه که ندیدن.درسته خب کوتاهیاهی هم بوده اما دیگه میخوام خاتمه بدم به همضون

خیلی بده نگاه خانواده رو نسبت ب همسر خراب کردن دیگه اون حرمت و احترام تو خانواده ندارهولی انقد از خوبیاش و نکات مثبتش بگو ک نگاهشون عوض بشه 

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
خب چون در توانش نبود رسوماتو اجرا کنه.یا همش هی پی حرف دیگرون بوزم که از ظاهر شوهرم میگفتن.و باطنشو ...

خب حالا میخوای بدون عروسی بری سر خونه و زندگیت؟

اینو متوجه نشدم

شوهرم اوایل عقد خیلی کارارو نکرد.مثلا اجرای رسومات.منم هی ناراحت بودم.ولی بمروز تغیراتی داد تو خودش.اما من هی ناز کردم و تا اینکه هم اون خسته شد هم من.ولی الان میبینم غسر اون نمیتونم زندگی کنم

اره عروسی نمیگیرم ولی لباس میپوشم و اتلیه میرم

تمام

زندگیتو بچسب کاری به حرف خونوادت نداشته باش

از روز اول مگه شرایطو نمیدونستن هونوادت

این همه سنگ واسه چیه تو این گرونی و رکود و بدبختی

ایران عملا داره ورشکست میشه

تازه اگه پولی هم هست خونوادت نباید بذارن دامادشون الکی بکنه تو شکم مردم

بایدزودتربیخیال مراسم عروسی میشدی میرفتی سرخونه زندگیت جشن فقط یه شبه درسته ادم ارزوداره ولی نمی ارز ...

واقعا نمیارزید.خودم خیلی سختش کردم.دعا کنید برام.تا لون چیزایی که خراب کردمو درست کنم

مرسی بابت انرژی مثبتت

خواهش میکنم عزیزم

درستش همینه

عروسی تو ایران سنگینه

لزومی نداره بریزی تو شکم اینو اون بعدم اخرش یه ایرادی بگیرن

پولی که داماد بیچاره بخوات عروسی بگیره و یه شبه اتیش بزنه

بجاش میزنتش به چند تا زخم زندگیش