2777
2789
مشهد صبحا و شبا همیشه خدا سرده. ما پارسال بهمن رفتیم کولاک کولاک. برف میبارید چ جورشما اول و اخر لبا ...

بله حتما روپوش گرم می‌بریم برای صبح و آخر شب 

منم یبار بهمن مشهد بودم دو شلوار پوشیده بودم رو هم یخ زدم برف میومد سرمای خیلی خشکی داشت انگار تیغ بود روی پوست و استخون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریز به شدت سرد چون همه شهرستان هامون کلی برف اومده جوری بود که زنجیر چرخ باید میبیتی

چقدر جالب 

تو شهر ما اوج زمستون دیگه نهایتا یخ بشه دما ۵ درجه میشه 

ایران مان ماشالا آنقدر بزرگه در یک روز یه سرش زمستان یه سرش تابستان یه سرش پاییز و یه سرش بهار 

واقعا کشور چهار فصل به این مفهومه دقیقا 

به نظرم هنوز روشن نکن از الان بدنتون اینجوری عادت نده یکم لباست ضخیم تر بپوش یکماه بعد سرد شد اونوقت ...

تحمل ندارم یخ زدم . زمستون ک هیچ دیگه بیست و چاری بخاری روشن برا بیرونم در حد لحاف لباس میپوشم . دست خودم نیس خیلی سرماییم

تحمل ندارم یخ زدم . زمستون ک هیچ دیگه بیست و چاری بخاری روشن برا بیرونم در حد لحاف لباس میپوشم . دست ...

وای بدنت اینجوری که نو آینده زود ضعیف و مریض میشه 

پریودی درد زیاد داری؟

یکی دوسال سردیجات نخور خوردی هم خیلی کم بخور

تا میتونی گرمی جات بخور به بدنت رحم کن

وای بدنت اینجوری که نو آینده زود ضعیف و مریض میشه پریودی درد زیاد داری؟یکی دوسال سردیجات نخور خوردی ...

قبلا نداشتم الان گاهی درد دارم . واقعا خیلی سرماییم و این خیلی اذیتم میکنه . البته انگار بدنم حساسه . نه تحمل به گرما دارم نه سرما . ولی تو سرما خیلی اذیت میشم . 

قبلا نداشتم الان گاهی درد دارم . واقعا خیلی سرماییم و این خیلی اذیتم میکنه . البته انگار بدنم حساسه ...

ببین از تو بدنت گرم بشه راحت میشی هم تحمل گرما داری هم سرما

دردتم بخاطر اون

منم مثل تو هستم انقدر شنیدم از یه هفته مونده کمردرد سردرد تهوع میمیرم از دردش

خیلی دکتر رفتم الان مشکلم میگن بخاطر سردی هست

منم مثل تو زود سردم میشه بدنم میلرزه از سرما تصمیم گرفتم سردیجات کم کنم و گرمیجات بخورم سختم تاحالا خرماهم نخوردم ولی مجبورم چون میگن برا بدن خیلی ضرر داره زود آدم از پامیفته تو جوانی

قبلا نداشتم الان گاهی درد دارم . واقعا خیلی سرماییم و این خیلی اذیتم میکنه . البته انگار بدنم حساسه ...

دلم لک زده برا جلفا چند سال اونجا زندگی کردم یادش بخیر ۲۰ سال پیش 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای ما تا حالا برف ندیدیم تو استانمون

وا چه سخت ماهم برف نیاد دلتنگ میشیم پارسال برف نیومد همه ناراحت بودن یکی دوبار اونم خیلی کم بود

حتما یبار تبریز بیایید جاهای گردشگری هم زیادداریم خوشحال میشیم ما تو شهرمون مسافر میبینیم

اگه ۲۰سال نیومدی خیلی فرق کرده الان کلی پاساژ اینا زدنکنار بازار روس یه بازار مرزی زدن

خیلی دوس داشتم تابستون بیام همیشه از نت نگاه میکنم عکسها ی جدیدو ما راهمون خیلی دوره ۲۴ ساعت راهه ولی یه روز حتما میام بهترین روزهای عمرم تو جلفا و هادیشهر گذروندم یادش بخیر

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40