2777
2789
ببین از تو بدنت گرم بشه راحت میشی هم تحمل گرما داری هم سرمادردتم بخاطر اونمنم مثل تو هستم انقدر شنید ...

من عاشق خرمام .تابستونم میخوردم ولی کم . زمستون دیگه کلا چای خرما با گردو میخورم . خیلی دوسدارم . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماست و خیار و دوغ نوشابه هم حذف کن از زندگیتگوجه تو پریودی نخور سرخ کردنی تو پریودی نخور

نوشابه ک اهلش نیستم . ماستم همینطور . خیار خیلی کم . گوجه و پیاز خام و سبزی خوردن تو پریودی مامانم میگه نخوردید . سرخ کردنی هم کلا زیاد درست نمیکنم . انگار طبع بدنم کلا سرد هس

نمیدونم کجاس نرفتم . ولی من عاشق شمال ( بعضی شهراش) تو هوای بهاری و پاییزی و تو زمستونم برم کیش و قش ...

کلیبر بهشت گم شده ایران هست عزیزم به وقتش بری خیلی لذت بخش کلی جنگل گردشی هم داره بیا تبریز حتما کلیبر برو برگشتنی تبریز هم حتما از مسیر رود ارس برگردید برید جلفا درست دور میشه ولی قشنگ

نوشابه ک اهلش نیستم . ماستم همینطور . خیار خیلی کم . گوجه و پیاز خام و سبزی خوردن تو پریودی مامانم م ...

راست میگه نباید بخوری خیلی چیزها سردی هستند نمیدونیم

انشالله خوب میشی عزیزم 

منم میگن بچگیم خیار زیاد خوردم علتش اون رحمم سرد 

راستی به پاهات و روی رحمت روغن سیاه دانه بزن بزار سردی بدنت بگیره کمی 

بخاطر اینکه سرپا نشه نیس چون زیادی سرمایی زود پادرد میگیری و رحمت سرد میشه بخاطر این گفتم

تونستی با برادر و پدر نادر ایناهم میتونی بیای بالا شوهر میخوای چکار اخه بمن خیلی گفتن پشیمونم کاش نم ...

عزیزم بابام ۱۱ ساله ک دیگه ندارمش . برادرا هم هر کی سر زندگیشه . زناشون حتی دوس ندارن کسی بره خونشون . اونوقت مسافرت بری؟!😑 تا اخر عمر جایی نرم با اونا نمیرم . کلا خواهر برادرای خونه ما بی مهرن . حالا شوهر هیچی دوس پسر پایه هم باشه خوبه😁😂

وای ما تا حالا برف ندیدیم تو استانمون

منم ندیدم دوسه سال پیش رفتیم کرمان یه کم برف می اومد پیاده شدیم تو جاده خوشحال بدو این ور بدو اونور

بعد محلی ها با تعجب نگامون میکردن بعدش بهمون این برف نیست که ما به اینا میگیم سرما ریزو😄

عزیزم بابام ۱۱ ساله ک دیگه ندارمش . برادرا هم هر کی سر زندگیشه . زناشون حتی دوس ندارن کسی بره خونشون ...

ایوای خدا رحمتش کنه ببخش عزیزم ناراحتت کردم 

عیب نداره انشاللله خدا بهترین زندگی بزاره جلو پات سوره فتح و سوره یس هرروز بخون