2777
2789
هیچ بزار جونت مهم وای منم ی هفته است شبا از سرما خوابم نمیبرمن شوفاژ روشن میکنم جلوش میشینم تاگرمم ب ...

احتمالا تو اتاق و رو تخت هوا گرمتر باشه ولی نمیدونم چرا میام رو زمین میخوابم تو پذیرایی😒

ما جنوب تهران

اول صبح و شبا خنک وسط روز گرم

بخاطر بچه هام باید روشن کنیم چون تو خونه با جوراب میگردن و میگن ک سردمون

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال قبل اینطور نبود درسته؟ همه از شهرهای مختلف دیدم دارن با تعجب میگن سرد شده درصورتی که سالهای قبل ...

نه اینجا با اومدن پاییز سرد میشه . ولی خب یکی دو هفته از پاییز ک میگذشت بخاری میذاشتبم وای الان از قبل پاییز سرد شد . اینا ک میگن کرمه جنوبن اکثرا

ما جنوب تهراناول صبح و شبا خنک وسط روز گرمبخاطر بچه هام باید روشن کنیم چون تو خونه با جوراب میگردن و ...

مواظب بچه هات باش 

به این هوا ما میگیم دو هواهه چون معلوم نیست نه اونقدر گرم که کولر روشن کنی و نه اونقدر سرد که بدون کولر بمونی 

و این باعث سرماخوردگی میشه 

احتمالا تو اتاق و رو تخت هوا گرمتر باشه ولی نمیدونم چرا میام رو زمین میخوابم تو پذیرایی😒

بله دیگه روی تخت گرم تر ، از این بخاری برقی ها بگیر بزن زیر پاهات 

من کلا بدنم چند وقت ضعیف شده کلا دست و دلم یخخخ

العانم بینیم کیپ شده هنوز زمستون نیومده 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
ما جنوب تهراناول صبح و شبا خنک وسط روز گرمبخاطر بچه هام باید روشن کنیم چون تو خونه با جوراب میگردن و ...

اره دقیقا شب سرده تا ساعتای ۹ صب باز خوب میشه . جوراب ک هیچ من کفش مخملی زمستونی برداشتم تنقد پام یخ زد

کرجیم،من سردمه

ای بابا من یه ماه دیگه میرم مشهد   سال قبل خانوادم نیمه دوم مهر بودن گفتن کولر روشن کردیم گرم بوده  انگار امسال زودتر هوا سرد شد 

الان میترسم با این موج سرمایی که همه هی میگن سرده اونجا یخ کنیم بچه کوچیک همراهمونه

بله دیگه روی تخت گرم تر ، از این بخاری برقی ها بگیر بزن زیر پاهات من کلا بدنم چند وقت ضعیف شده کلا د ...

اتاقم ته خونس . تنهام هستم شبا میترسم همون تو پذیرایی میخوابم دیگه وگرن اره گرمتره

مواظب بچه هات باش به این هوا ما میگیم دو هواهه چون معلوم نیست نه اونقدر گرم که کولر روشن کنی و نه او ...

اره بخدا

دیروز پسر ۱ساله ام بینی ایش کیپ بود از خواب بیدار شد دیدم دست گذاشته رو بینی صدا در میاره😂😔😔. بقول شما هوا الان دزد

میخوام برم براشون واکسن انفولانزا بزنم. 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نیمه دوم مهر ؟! مشهد و کولر ؟! اصلا امکان نداره !!

خواهرم رفته بود  اونا هم مثل ما گرمایی هستن 

ما خوزستانی هستیم  همیشه گرمیم و اگه هوا ملایم باشه هم باید کولر بزنیم تا آرامش داشته باشیم اما خب دمای کولر رو مثلا میزاریم روی ۲۲ 

مگه اینکه دما زیر ۱۰ درجه بشه که بگیم سرده 

ای بابا من یه ماه دیگه میرم مشهد سال قبل خانوادم نیمه دوم مهر بودن گفتن کولر روشن کردیم گرم بوده ...

مشهد صبحا و شبا همیشه خدا سرده. ما پارسال بهمن رفتیم کولاک کولاک. برف میبارید چ جور

شما اول و اخر لباس گرم ببر. زحمتی نیست ک داخل چمدون بزار