الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم دم کرده برگ آویشن و نبات فقط بخور یه لیوان در یک روز فقط ،درد و نفخ داخل رحم رو از بین میبره قرص هیوسین هم درد پریودی رو آروم میکنه ولی مسکن ها مثل دیکلوفناک و نوآفن و..خوب نیست خونریزیو قطع میکنه بنظرم رازیانه و ..که بقیه گفتن نخور چون اونا هورمون دارن و هورمون هات رو بهم میریزه شما تنبلی تخمدان که نداری فقط بخاطر درد پریود میخوای آروم شی برگ آویشن رو داخل آب جوش بریز یه بیست دقیقه بمونه یا داخل قوری یا لیوان مخصوص دم کردن و یه تکه نبات هم داخلش بنداز وقتی داغه همین ،آویشن عفونت هم درمان میکنه و پاک کننده سموم بدن هم هست ضد سرماخوردگی و...
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝