به نظرتون ی خانوم که شاغله و ی دختر سه ساله داره واز طرفی قصد ادامه تحصیل داره وضعیت اقتصادیشم متوسطه میتونه برای بچه دوم اقدام کنه پ.ن:خودم زیاد مایل نیستم اما دخترم به شدت تنهاست و همبازی نداره و گاهی وقتا با خودش صحبت میکنه و جایی بریم مهمونی که بچه دارن با گریه برمیگردیم.
به نظرم اگه الان بچه دار شی بهتره چون فاصله سنی بچه هاتون خوبه البته اگر میتونید مرخصی بگیرید
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خاله من با یه دختر ۴ ساله باردار شد شرایطش هم این بود که توی یه شهر دیگه زندگی میکرد و کسی رو نداشت. دانشجو بود و شاغل. شغلش هم تکنیسین اتاق عمل بود که همش بایستی شیفت باشه. اگه در خودت تواناییشو میبینی بچه دار شو
زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
مرخصی تا 9 ماه دارم ولی خوب همش نگران اینم که از عهده نگهداریش بر نیام و اذیت بشن دو تاشون
مادر یا خواهری ندارین که کمکتون کنه؟
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
مادرم هست ولی خوب شاید نتونه و شایدم نخواد که دو تا بچم رو نگهداری کنه مادرم مخالفه بچه دومه
شوهرتون چی میگه؟