2777
2789
عنوان

بیاین مشورت و همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 26 پست
این تصمیم خیلی شخصیه از بیرون نمیشه گفتم. فکرت رو بکن نذارتنها بمونه

شرایطشو دارم اما خودم بچه دوم دوست ندارم از طرفی هم میترسم چن سال بعد نظرم عوض شه اون موقع شاید خیلی دیر بشه واسه خیلی چیزا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم اولش مخالف بود ولی خوب شرایط دخترمو که دید واقعا بچه کوچیک تو خانواده نداریم که باهاش تعامل دا ...

اگه بخوای شاغل باشی یکم سخته ولی سن دخترتون خیلی خوبه و آمادگی ورود بچه رو داره و داشتن دوتا فرزند خیلی بهتر از یکیه بازم به همه چیزش فکر کنین و همه جنبه ها را در نظر بگیرین

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

[QUOTE=56579281]سنتون ک خوبه  نمیشه بچه رو مهد گذاشت ک با دوستا و هم سن هاش تعامل و بازی کنه؟؟  واقعا سو ...[/QUOTEفضای مهد رو دوست ندارم نمیخوام بگم بچه من تربیتش بهتره ولی بچه شخصیتش در کودکی پایه ریزی میشه درست نیست کار تربیت رو به هر کسی سپرد

[QUOTE=56579281]سنتون ک خوبه  نمیشه بچه رو مهد گذاشت ک با دوستا و هم سن هاش تعامل و بازی کنه؟؟ ...

اخه خب بچه تو مهد دوست یابی رو یاد میگیره 

قهر و اشتی رو 

دفاع از حق و حقوق خودش و احترام ب حق بقیه رو 

منظم بودن رو 

سر یاعت رفتن و اومدن رو 

مستقل شدن رو 

عادت ب محیط شلوغ رو 

ابراز وجود رو 

با یه خواهر یا برادر همه ی اینا رو هم نمیشه یاد گرفت. میشه؟ 

البته ممکنه حالا اونجا چند تا بچه حرف زشت بزنن بچه ی ما هم یاد بگیره ...

یا مثلا تبلت بخواد مث بقیه ی دوستاش...

کلا هر تصمیمی مطلق نیست ...

سنتون ک خوبه  نمیشه بچه رو مهد گذاشت ک با دوستا و هم سن هاش تعامل و بازی کنه؟؟  واقعا سو ...

آره تک فرزندی خوب نیست.من یه دوست تک فرزند دارم با اینکه پدر و مادر خوبی داره و از نظر اقتصادی وضع مالیشون خوبه ولی همیشه خلا خواهر و برادر رو داره همیشه به من میچسبه.

به نظر من داشتن خواهر و برادر خیلی بهتر از تنهاییه.منم خدا رو شکر میکنم که دارم. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
مرخصی تا 9 ماه دارم ولی خوب همش نگران اینم که از عهده نگهداریش بر نیام و اذیت بشن دو تاشون

بهترین فاصله سنی الان هست.توکل بر خدا بخاطر دخترت همت کن خدا هم کمکت میکنه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
دخترم منم دقیقا همینه میریم ی جا به بچه میزبان میچسبه 

خواهر و برادر یه چیز دیگه هستن من و خواهرم هیچ وجه اشتراکی با هم نداريم ولی واسه هم میمیریم.