امروز مامانم رفت نگاه کرد به وسایلش گفت پولام نیست بعد رفت ببینه طلاهامو هست یا نه دید نصف طلاهاش نیست بعد اتاقمون مشترکه استرس گرفتم رفتم طلاهامو خودمم دیدم دیدم بیشتر طلاهای منم نیست نه قفلی شکسته نه دزدی اومده
نه کاری نمیکنم صبح هم گفتم هم پلیس رو میکشونم جلو هم میرم پیش این دعا نویسا
دعا نویس چرا دیگه، الکی و بی خودی یه پولی زیاد هم ازت میگیره منحرفتون هم میکنه به نتیجه هم نمیرسید فقط متاسف شدم به این خرافات ها اعتقاد دارید ، خود پلیس واردترو از همه چی مطمئنتر هست و تنها راه پیداشدن طلاهاتون همون شکایت هست و صددرصد به نتیجه میرسه.
از یک ستم عکس دارم کلانتری همون یکی رو پیذا کنه بفهمه کار کیه پیش کی فروخته شده بقیه اش مشخص میشه ...
از رو یه ست نمیشه که بفهمه کار کیه، کلانتری کجا میره کل طلای فروشای ایران دونه دونه بپرسه که همچین ستی رو خریدید یا نه؟ مگر اینکه خودتون برید طلا فروشی های نزدیک خونتون بپرسید، بعدشم طلافروشها بدون فاکتور طلا نمیخرن این اگه برداشته باشه و فروخته باشه احتمالا تنها نرفته بفروشه زن و شوهری رفتن یا با یه خانم دیگه یا که طلافروش آشنا بوده همیدیگرو میشناختن. بهرحال گفتم فقط از طریق پرینت حساب بانکی مشخص میشه این همه پول چجوری به کارت داداشت واریز شده و نگران ثابت کردنش نباشید همه چی مثل روز روشن میشه.
اسی جان فقط فعلا به داداشت درمورد پرینت حساب بانکی چیزی نگی اصلا هیچی نگو کار بخصوصی نمیتونه انجام بده جابجا کنه شاید به یه طریقی از طریق آشنای بانک به کارهای انجام بدن ردشو گم کنن پس فعلا هیچی نگو، بعداز شکایت به افسر پرونده بگو از طریق حساب بانکیش مشخص کنید از کجا پول به کارتش واریز شده یا پول ماشین از کجا اورده ، فقط شانس اوردید ماشین خریده همین خودش مدرکه وگرنه سخت میشد . تازه شاید نفر دومی هم تواین داستان باشه. یعنی یه نفر دیگه هم همکاری کرده باشه یه مقدار هم اون پول گرفته باشه.
خواهش من براش توضیح دادم ، کامنتم نیومده بود الان مثل اینکه اومد صفحه چهاروپنج . خیلی راحت پلیس پیدا میکنه چون طرف غریبه نیست . نزدیک دومیلیارد پول رفته حساب داداشش مشخص میشه از کجا اونده وام گرفته مشخص میشه طلا فروخته باشه مشخص میشه .
بله اگه خودش فروخته باشه و مستقیم به حساب خودش اومده باشه شاید بشه ثابت کرد ولی باز بعیده طرف اینقدر ...
حرفت درسته گلم ، اما خلاصه هرجور باشه مشخص میشه این پول ماشین رو از کجا اورده ، همین که ماشین خریده شانس اوردن وگرنه متوجه هستم منظورتون چی هست از طریق شخص دیگه مثلا پول نقد بگیره و رد گم کنه ، فکر نکنم داداشش انقدر باهوش باشه رد گم کنه بعدشم حرفه ای نیست از سر ناچاری و نادونی یه اشتباهی انجام داده خداکنه حدس ما اشتباه باشه کار داداشش نباشه برای ما مهمه که پول و طلاشون پیدا بشه. خود اسی هم یه چیزی گفت گفت فردا برم پیش دعا نویس ! دعا نویس آخه مگه علم غیب داره اگه داشت که یه شبه خودشو میلیاردر میکرد .
اسی جان درمورد تاپیکهای قبلت گفته بودی بچه ها تا حالا کسی طلا سفارش داده چقدر اجرت طلاساز میشه خدمت گلت عرض کنم بستگی به مدل و وزن طلایی که میخواهی سفارش بدی بسازه داره آویز باشه قاب دور آویز باشه اسم و حروف لاتین یا فارسی باشه ،،،،،،، اگه تهران هستید بگم کجا برید طلاسازی.
ببین همونی که گفتم قشنگ معلوم میشه پول از کجا و کدام مغازه و کدوم شخص به حسابش نشسته ، شما همه هم ب ...
مبدونی یکجور برداشتن که اگر کار خودی نباشه باید شک کرد چون این یک مدت کلید رو برداشته بود که از روش مامانم میگفت کلید بزنه و خیلی وقتا که ما نبودیم اینا میرفتن داخل خونه
سلام ،کار دزد و غریبه نیست ، هرکس باشه آشنا هست، اولا میگی نه قفلی شکسته نه چیزی دوما جاشو بلد بوده ...
اخه جالب اینجاست ما زمان جنگ کیفی جمع کردیم بعد مدارک توش گذاشته بودیم مدارک رو بعد درآوردیم ولی خب کسی نمیاد کیف از تو خونه ما دراره یکهو نمیدونیم چطوری اومده بوده داخل خونه کیفه رو برای مسافرت برداشته
از رو یه ست نمیشه که بفهمه کار کیه، کلانتری کجا میره کل طلای فروشای ایران دونه دونه بپرسه که همچین س ...
طلا فروش آشنا داره مامانم بهش یک گردنبند خیلی گرون فروخت بعد گفت این برای تموم شدن خونه ات خرج کن خودش گفت خونه ام 400 نیاز دارم اون زمان اون زمان طلاهه 121 گرم شد 360 میلیون بعد گفت نه من خونه ام نتونستم تموم کنم و پول رو خرج کرده بود