امروز مامانم رفت نگاه کرد به وسایلش گفت پولام نیست بعد رفت ببینه طلاهامو هست یا نه دید نصف طلاهاش نیست بعد اتاقمون مشترکه استرس گرفتم رفتم طلاهامو خودمم دیدم دیدم بیشتر طلاهای منم نیست نه قفلی شکسته نه دزدی اومده
بابا تهمت چیه دلم خونه نزدیک 60 70 گرم طلام رفت مگه دزد بیکاره وقتی صد و خورده ایی گرم هست فقط 60 هفتاد گرم از من و طلاهای مامانمم نصفش و پول مامانمم ببره
انقد دلم خونه از این زندگی به خدا دست کجی ندیده بودم که دیدم به سرمایه کوچیک خواهرش رحم نکنه اخه
ببین اسی جان یا زرنگ باش هرجور شده ببین پول از کجا اورده حتی شده برو اون بانکی که داداشت حساب داره با رییس بانک صحبت کن بگو فقط میخوام بدونم پول از کجا اومده حسابش یا هم که باید شکایت کنی خودشون رسیدگی میکنن چیزی هم نمیشه پولو گرفتید رضایت میدید غیراز این باشه نه به پول وطلاتون میرسی نه هیچی شاید هم یه چیزی هم باید بزارید روش تا داداشتون ازتون شاکی نشه
آهان باشه گلم، فکر کردم تهران هستید براتون انجام بدم. درضمن اصلا غیراز اسم داداشت شما حتما اولش شکایت کنید لااقل زمان نگذره پرونده تشکیل بشه خود مامور پلیس از صحنه خونه و قفل اینا به سرنخ میرسه زمان بگذره پلیس هم هیچکاری براتون نمیکنه اصلا دیگه حرفتون رو هم باور نمیکنن میکن اگه راست بود همون موقع گزارش میدادید
شکایت کنید ولی تهمت نزنید هیچکس با ۶۰ گرم طلا میلیاردر نشده .
طلوع جان من ندیده بودم اومده بودی داخل این تاپیک ، الان شصت گرم طلا ششصد میلیون پولشه ، حقوق دوسال و خورده ای یک کارگر زحمت کش، نصفیشم که برا اسی باشه یعنی سی گرم کل سرمایه زندگیش بوده اونهم از پدر خدابیامرزش بهش رسیده بوده بیست سال هم پس انداز کنه نمیتونه جاشو پر کنه باید به حقش برسه من هم بهش گفتم کاری به اسم کسی نداشته باشید فقط شکایت کنید خود مامور پلیس پیدا میکنه کاره کی هست فقط نظرم اینکه غریبه نیست کار اشناسون هست الله و اعلم.